Emmi Korpiola aloittaa Ratsastajainliiton vapaaehtoistoiminnan kehittäjänä

18.1.2022

Ratsastajainliiton vapaaehtoistoiminnan kehittäjäksi on valittu helsinkiläinen tradenomi Emmi Korpiola. Jääkiekon ja raviurheilun parissa viestintä-, tiedotus-, HR- ja juontotöissä toimineella Korpiolla on pitkä hevosalan kokemus.

Emmi Korpiola. Kuva Samuli Seila.

 

"Suomessa tehdään tunteja laskematta upeaa vapaaehtoistyötä ratsastuksen parissa. On hieno mahdollisuus päästä yhdessä rakentamaan siitä entistä merkityksellisempää. Olen erittäin innoissani lähdössä mukaan uuteen Ratsastajainliiton yhteisössä", Emmi Korpiola kertoo.

Korpiola on toiminut seuransa Husön Ratsastajien ja Ratsastajainliiton luottamustehtävissä. Hän on ollut mukana Nuoret Päättäjät -ryhmässä, seura- ja tallipalveluiden johtoryhmässä sekä Mahdollisuuksien hevonen nuorisotyön vastuuryhmässä.

Korpiola aloitti ratsastuksen äitinsä jalanjäljissä. Kilpaurheiluun hän syventyi hoitaessaan kilpahevosia Keski-Euroopassa. Korpiola aloittaa Ratsastajainliitossa helmikuun puolivälissä. Määräaikainen työsuhde jatkuu tammikuun 2023 loppuun asti.

"En malta odottaa, että pääsen yhdistämään ammatillisen osaamiseni hevosiin, ratsastukseen sekä seura- ja vapaaehtoistoimintaan.”