Ensimmäinen nuorten hevosten ratsastettavuusarvostelu Stable Novassa

25.4.2021

Ensimmäinen nuorten hevosten ratsastettavuus arviointi suoritettiin sunnuntaiaamuna Stable Novassa, Hyvinkäällä. Tuomarina toiminut Hanna-Maria Korpi oli tyytyväinen näkemäänsä.

Emmi Hakala ja Caprilla.

”Ihania nuoria hevosia, ja kaikki ovat selkeästi pitkän talven aikana valmistautuneet kauden avaukseen erinomaisesti. Näimme hienoja ratoja ja hyvää ratsastettavuutta kokonaisuudessaan. On mukava nähdä, että nuorten hevosten luokkaan osallistuu myös suomenhevosia ja poneja, nämä luokat tosiaan ovat avoimia kaikille tämän ikäluokan edustajille rodusta tai kantakirjasta riippumatta”, Korpi sanoo.

Tänään luokan 90 cm parhaan ratsastettavuusarvosanan sai Emmi Hakala hevosellaan Caprilla (Contatour JP x Rover), kuusivuotias tamma, jonka kasvattaja on Riina Säälik ja omistaja Emmi Hakala. Ratsukon pisteet 8,8, josta vähennetään ylitetyn enimmäisajan vuoksi 0,1 pistettä, ja lopullinen arvosana siis 8,7. Ratsukko hyppäsi 4-6 -vuotiaille avoimen luokan yhdellä aikavirheellä. Myös Ville Kulkas ja Beldaran sekä Terhi Tuominen ja Coeur de Lion pääsivät 8,0 arvosanaan. Luokkaan osallistui 13 ratsukkoa, ja niistä 9 hyppäsi radan virheittä.

Tulokset: LINKKI