Este- ja kouluratsastuksen seniorimaajoukkueiden valmentajasopimukset tehty

24.1.2019

Suomen Ratsastajainliitto on  tehnyt valmentajasopimukset esteratsastuksen seniorimaajoukkueen valmennuksesta kaudelle 2019

Valmentaja on hollantilainen Ad van de Wetering, joka on toiminut jo kolmen vuoden ajan Juulia Jyläksen henkilökohtaisena valmentajana. Valmennus tapahtuu Suomessa ja Keski-Euroopassa ja kattaa senioriratsastajien lisäksi osin myös ikäkausimaajoukkueratsastajien ja nuorten hevosten valmennusta sekä valmentajakoulutusta. Van de Wetering toimii myös Nations Cup -joukkueen johtajana. Sopimus kattaa vuoden 2019. Jatkosta neuvotellaan myöhemmin.

55-vuotias Ad van de Wetering kilpaili aikanaan kansainvälisellä tasolla mm. World Cup:ssa.

 

Suomen Ratsastajainliitto on tehnyt valmentajasopimuksen kouluratsastuksen seniorimaajoukkueen valmennuksesta kaudelle 2019

Valmentaja on hollantilainen Rien van der Schaft, joka on toiminut mm. Hollannin maajoukkuevalmentajana. Valmennus tapahtuu pääosin Keski-Euroopassa ja sen lisäksi Suomessa lähinnä katsastustapahtuman sekä valmentajakoulutuksien kautta. Sopimus alkaa heti ja kattaa alkuun vuoden 2019 EM-kilpailut. Jatkosta neuvotellaan myöhemmin.

65-vuotias Rien van der Schaft on itse kouluttanut yhdeksän hevosta Gran Prix -tasolle sekä kilpaillut EM- ja MM-tasolla.

 

Lisätiedot: urheilujohtaja Aki Ylänne, 0500 517 690, aki.ylanne@ratsastus.fi