Esteratsastuksen hallimestaruudet ratkottiin senioreiden, nuorten ja junioreiden osalta – Anni Hjerpe ja Callboy 2023 hallimestarit

5.11.2023

Ypäjän Hevosopistolla ratkottiin esteratsastuksen senioreiden, nuorten ja junioreiden hallimestaruudet. Senioreiden hallimestaruuden voitti Anni Hjerpe ratsunaan Callboy. Nuorissa ratsastajissa voittoon Jenny Aarnio-Wihuri ratsunaan Ice Tea, ja junioreissa Mona Relander ja Ibeau SMH. Lapsiratsastajien ja ponien hallimestaruudet ratkotaan 19.11. Tampereella.

Anni Hjerpe ja Callboy. Kuvat Hevosopisto / Ansku Ankelo 

 

Senioreissa voiton vei hyvinkääläinen Anni Hjerpe, 19, ratsunaan Callboy. Kultamitalista uusintaradalle lähti Hjerpen lisäksi taistelemaan Antti Linna ratsunaan Hublot. Molemmat ratsukot suorittivat uusintaradan ilman estevirheitä, mutta Hattel Ridersia edustava Hjerpe varmisti kultamitalin Linnaa yli viisi sekuntia nopeammalla suorituksella.

”Hevonen hyppäsi tosi hyvin! Olen ensimmäistä vuotta nuorissa ratsastajissa, mutta valmentaja rohkaisi hyppäämään senioreiden kisan, ja se kannatti! En kyllä osannut odottaa voittoa, tosi hyvä fiilis!”

Hjerpen suunnitelmissa on kilpailla tänä vuonna vielä nuorten hevosten kanssa, kaudelle 2024 tähtäimessä puolestaan ovat nuorten ratsastajien arvokisat.

Hopeaa ratsasti Salon Ratsastusseuran Antti Linna Hublotilla ja pronssia Ratsastusseura Varsan Maija Yli-Huhtala Birchcape’s Wonderlandilla.

 

Jenny Aarnio-Wihuri ja Ice Tea

 

Nuorissa voittoon Jenny Aarnio-Wihuri, junioreissa Mona Relander

Nuorten paras oli paimiolainen Jenny Aarnio-Wihuri, 20, ratsunaan Ice Tea.

”Hyvä fiilis! Ensimmäisen kierroksen jälkeen en uskonut, että voitto tulee, mutta uusintaradalla onnistuttiin. Voitto tuntuu hyvältä!”

”Nyt pidetään hevosen kanssa talvitauko, ensi kaudelle tavoitteena on nuorten ratsastajien EM- ja PM-kilpailut sekä kotimaassa kilpailla Pohjola GP-sarjaa”, Aarnio-Wihuri summaa.

Nuorissa hopealle ratsasti Alina Salo Da Vincillä ja pronssille Eveliina Liukkonen ratsunaan Good Quality TN.

Junioreiden hallimestaruuden voitti lepsämäläinen Mona Relander, 17, ratsunaan Ibeau SMH. Hopealle ratsasti järvenpääläinen Martta Weckstén, 18, ratsunaan Delaney, ja pronssille kylmäläläinen 15-vuotias Aida Hämäläinen ja Prada de la Liniere.

 

Mona Relander ja Ibeau SMH 

 

5.11. Kansallisia esteratsastustuloksia, Ypäjän Hevosopisto

Senioreiden Hallimestaruus 145 cm AM3
Lähti 11 sijoittui 3.
1) Anni Hjerpe / Callboy, HARI, 0-0/37,90
2) Antti Linna / Hublot, SRS, 0-0/43,53
3) Maija Yli-Huhtala / Birchcape’s Wonderland, VARSA, 4-0/37,16
Tulokset: LINKKI

Nuorten ratsastajien Hallimestaruus 140 cm AM3
Lähti 4, sijoittui 1.
1) Jenny Aarnio-Wihuri / Ice Tea, KAKE, 8-0/40,16
2) Alina Salo / Da Vinci, SRS, 8-0/43,21
3) Eveliina Liukkonen / Good Quality TN, 26/101,11
Tulokset: LINKKI

Junioreiden Hallimestaruus 130 cm AM3
Lähti 18, sijoittui 5.  
1) Mona Relander / Ibeau SMH, RCS, 0-0/41,96
2) Martta Weckstén / Delaney 9, KiVa, 0-0/45,47
3) Aida Hämäläinen / Prada de la Liniere, 4-0/42,04, FALK
Tulokset: LINKKI

Täydet tulokset: LINKKI