Esteratsastuksen hallimestaruudet ratkottiin Ypäjällä ja Tampereella – Petra Heikkinen senioreiden hallimestariksi

13.11.2022

Ypäjän Hevosopistolla ratsastettiin lauantaina senioreiden, nuorten ja junioreiden hallimestaruudet. Senioreiden hallimestaruuden voittivat Petra Heikkinen ja Oechie-K. Kultaa nuorissa ratsastajissa sai Jenny Aarnio-Wihuri ja junioreissa Pinja Varsanpää. Viikkoa aiemmin 6.11. Tampereella ratkottiin lapsiratsastajien ja ponien hallimestaruudet, joissa lapsiratsastajissa kultaa voitti Anniina Mallat, isoissa poneissa Mona Relander ja pienissä poneissa Sofia Paavola.

2022 senioreiden hallimestari Petra Heikkinen ja Oechie-K. Kuva Elli Heimonen

Senioreiden hallimestaruuden 2022 voittivat Ypäjällä Petra Heikkinen ja Oechie-K. Hopealle ratsasti Susanna Granroth L’Espoir van Dorperheidella sekä pronssille Sanna Backlund ja Isabella HX. Ainoastaan mitalikolmikon ratsastajat pääsivät toiselle kierrokselle kilpailun 12 ratsukosta, mutta Backlund vetäytyi uusinnasta. Seniorit kilpailivat 145 cm tasolla.

Nuorten ratsastajien hallimestaruuden voitti Jenny Aarnio-Wihuri hevosella Ice Tea. Hopeaa saivat Eveliina Liukkonen ja Galerno sekä pronssia hallitseva suomenmestari Pipsa Koski hevosella J. Nuorten ratsastajien hallimestaruus kilpailtiin 140 cm tasolla, ja kilpailuun otti osaa 5 ratsukkoa.

Jenny Aarnio-Wihuri ja Ice Tea. Kuva Elli Heimonen

Junioreiden hallimestaruus kilpailtiin 130 cm tasolla. Toiselle kierrokselle pääsivät puhtaalla radalla kolme ratsukkoa, Nea Hakkarainen ja Glamour sekä Pinja Varsanpää hevosilla Hazel ja High Society Helaleen. Kultamitalin voittivat Pinja Varsanpää ja Hazel. Hopeaa saavuttivat Nea Hakkarainen ja Glamour. Pronssimitalin sai Anni Hjerpe, sillä Varsanpää ei voi saada mestaruuskilpailussa kaksoisvoittoa. Junioreiden hallimestaruudesta kilpaili 12 ratsukkoa.

Pinja Varsanpää ja Hazel. Kuva Elli Heimonen

Tampereella 6.11. lapsiratsastajien hallimestaruuden vei 120 cm tasolla ratsastetussa kilpailussa Anniina Mallat hevosella Flame. Isoissa poneissa hallimestaruuden saavuttivat Mona Relander ja Duff’s Orders ja pienissä poneissa Sofia Paavola Mashalla. Isot ponit hyppäsivät estekorkeudella 120 cm ja pienet ponit korkeudella 110 cm.

Lapsiratsastajien voittaja Anniina Mallat ja Flame. Palkintoja jakamassa vasemmalta oikealle kilpailunjohtaja Mira Rantanen, tuomariston puheenjohtaja Dan Björklöf sekä TRS hallituksen edustaja Nelli Eskola. Kuva TRS

Isojen ponien voittaja Mona Relander ja Duff's Orders. Palkintoja jakamassa vasemmalta oikealle kilpailunjohtaja Mira Rantanen, tuomariston edustaja Irmeli Heliö sekä TRS hallituksen edustaja Nelli Eskola. Kuva TRS

Pienten ponien voittaja Sofia Paavola ja Masha. Palkintoja jakamassa vasemmalta oikealle kilpailunjohtaja Mira Rantanen, tuomariston edustaja Irmeli Heliö sekä TRS hallituksen edustaja Nelli Eskola. Kuva TRS

12.11. Kansallisia esteratsastustuloksia, senioreiden, nuorten ja junioreiden hallimestaruus, Ypäjän Hevosopisto