Esteratsastuksen koulutuspäivä 2. maaliskuuta

24.2.2021

Nuoriin hevosiin painottuva koulutustilaisuus Teamsin välityksellä tiistaina 2.3. klo 16 - 20. Tilaisuus toimii myös valmentajien lisenssikoulutuksena.

Esteratsastuksen kehittämispäivä 2.3.

Hevosopiston valmennuskeskus tarjoaa esteratsastuksen toimijoiden yhteisen kehittämispäivän Show Jumping Going Strong valmentajille, tuomareille ja ratsastajille. Tapahtuma järjestetään Microsoft Teams -ohjelman välityksellä tiistaina 2.3.2021 klo 16 - 20.

Kouluttajina ovat pitkän linjan ratsastaja ja valmentaja Kari Nevala, maajoukkuevalmentajat Sanna Backlund ja Ad van de Wetering (matkustusrajoitusten salliessa) sekä kansainvälisen tason ratamestari Johanna Mikkola.

Tavoitteena koota yhteen esteratsastusväki ja opastaa sekä irtohypyttämisen että nuorten hevosten arvioinnin perusteisiin.

Irtohypytysosuudessa Kari Nevala ja Ad van de Wetering opastavat 2 – 3 -vuotiaiden hevosten irtohypyttämisen kehittämiseen ja arviointiin.

Ratsastettavuuden kehittämisen osuudessa paneudutaan Ad van de Weteringin, Sanna Backlundin ja Kari Nevalan johdolla 4 – 6 -vuotiaiden hevosten ratoihin ja hyppytreeniin, sekä arvioidaan kollegiaalisesti hevosten ratasuorituksia ja ratsastettavuutta.

Nuorten hevosten esteratsastusluokkiin kaudelle 2021 tulee hevosten ratsastettavuuden numeriaalinen arviointi. Johanna Mikkola kertoo lisäksi nuorille hevosille suunnatuista radoista.

Tapahtuma toimii samalla valmentajien lisenssikoulutuksena. Hinta 40 €. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 28.2.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.hevosopisto.fi/tapahtuma/show-jumping-going-strong-2021/?fbclid=IwAR2NVzj83eQvslP_KILhp53XhyRsoxf_E9Kjk4THw5v4OB3V73vDEvxErj4