Esteratsastuksen mitaleista mitellään Härmässä

30.7.2018

Susanna Granroth mitalikylvyssä 2017, kuva Sonja Holma

31.7.–5.8. Esteratsastuksen SM-kilpailut, PowerPark, Alahärmä, Kauhava

PowerPark Horse Show isännöi esteratsastuksen kaikkien ikäluokkien SM-kilpailut sekä suomenhevosten estemestaruudet. Torstaista lauantaihin mitaleista kisaavat pikkuponit, isot ponit ja lapsiratsastajat, perjantaista sunnuntaihin tulessa ovat juniorit, nuoret ja seniorit. Lauantaina ja sunnuntaina ratkotaan suomenhevosten estemestaruudet. SM-kilpailujen ohella hypätään kaikille avoimia luokkia alkaen 70 cm korkeudesta sekä amatöörisarjan, Racing noviisisarjan ja Racing Trophy-sarjan osakilpailut.

Avoimesta mestaruudesta kilpailee 15 ratsukkoa. Hallitsevaa mestaria, Susanna Granrothia, lähtevät haastamaan Sanna Backlund, Marina Ehrnrooth, Mikael Forsten, Janna Jensen, Salla Jokela, Venla Keränen, Antti Linna, Sandra Lähde, Elena Merivirta, Sonja Mäkelä, Joonas Oranta, Anne Penttinen-Kemppi ja Annika Voho. Nuorissa ratsastajissa mitaleista kilpailee 17 ratsukkoa ja junioreissa 24. Isoissa poneissa mukana on 8 ratsukkoa, lapsiratsastajissa 6 ja pienissä poneissa 11.
Kilpailun johtaja Tuomas Virrankoski, tuomariston pj. Anu Tuomi ja ratamestari Johanna Mikkola ja päästewardi Pia Myrskog.

Tapahtuman kotisivut: www.pphs.fi / https://www.facebook.com/pphorseshow/
Kaikki ilmoittautuneet ja lisätietoa: Kilpailukutsu
Tulokset päivittyvät reaaliajassa Equipe Onlineen, https://online.equipe.com/

Televisioinnit:
Livelähetykset netissä: http://www.haven.fi/live
Jälkitallenteena: https://www.youtube.com/user/ratsastajainliitto