Forstén hyppäsi GP-sijoituksen Ranskassa

1.6.2010

Mikael Forstén hyppäsi palkintosijalle Cannesissa 160 senttimetrin Grand Prix -luokassa myöhään lauantaina 10-vuotialla oriilla Quinault. Ratsukko sijoittui yhdenneksitoista saatuaan ensimmäiseltä kierrokselta yhden aikavirheen ja toiselta kierrokselta yhden pudotuksen. Kolmen ratsukon välisessä uusinnassa voiton ja 30.000 euron rahapalkinnon vei Itävallan Tomas Frühmann hevosellaan The Sixth Sense. Toiseksi hyppäsi Britannian Nick Skelton Arkolla. Toinen sija oli 20.000 euron arvoinen. Kolmas oli Ranskan Michel Hecart.

Forstén ja Quinault saivat GP-luokasta tuloksen, joka oikeuttaa osallistumaan tulevan syksyn MM-kilpailuun ja vuoden 2007 EM-kilpailuun. Kaikki ratsukot, jotka saivat Cannesin GP:n ensimmäiseltä kierrokselta alle kahdeksan virhepistettä, saivat vaaditun tuloksen EM-kilpailuun. Ratsukot, joiden tulos oli ensimmäiseltä kierrokselta alle neljä virhepistettä, saivat MM-osallistumiseen oikeuttavan tuloksen..

Mikael Forstén kilpailee ensi viikonvaihteessa Ypäjällä.