Forsténilla edessään kova näytön paikka!

1.6.2010

Mikael Forstén ottaa tositeolla mittaa maailman huipuista esteratsastuksen Rolex FEI länsiliigan maailmancupissa. Takana on kaksi sijoitusta hevosella ratsu Isaac Du Jonquet, seitsemäs sija lokakuussa Helsingissä ja kolmastoista Genevessä eilen sunnuntaina. Ratsukon tulos oli perusradalta neljä virhepistettä. Forstén oli tyytyväinen sijoitukseensa ja maailmancupin pisteisiin, mutta pudotus harmitti.

- Pudotus tuli turhasta paikasta, aika pienellä okserilla. Hevonen ei ollut aivan tarpeeksi hyvässä tasapainossa. Kaikki radan vaikeat kohdat menivät hyvin, ja ainekset olivat nollaan, Forstén totesi luokan jälkeen.

Forsténilla on edessään nyt todellinen näytön paikka, sillä hän on saanut himoitun paikan kahteen seuraavaan Rolex FEI maailmancupin Länsi-Euroopan liigan osakilpailuun. Paikkoja joka osakilpailussa suomalaisille on vain yksi lukuun ottamatta Helsinkiä. Lontoon kilpailut alkavat ensi maanantaina ja huipentuvat lauantaina maailmancupiin. Seuraava näytön paikka koittaa heti joulun jälkeen Mechelenissä.

Forsténin internetsivut: http://www.forsten-pentti.com/
Geneven tulokset: www.concours-hippique.ch