Hae mukaan ESRAn nuorisotiimiin!

17.3.2020

Etelä-Suomen aluejaoston Nuorisotiimi etsii uusia jäseniä

Etelä-Suomen Ratsastusjaoston (ESRA) - Södra Finlands Region nuorisotiimi etsii ratsastuksesta, hevosista, terveydestä, hyvinvoinnista ja vaikuttamisesta kiinnostuneita 15-29 -vuotiaita nuoria mukaan tiimiinsä. Tiimin jäseniksi toivotaan erityisesti nuoria ja nuoria aikuisia eri ratsastuslajien parista, eri seuroista ja eri ikäryhmistä.  Haemme kiinnostuneita nuoria, jotka haluavat olla edistämässä lasten, nuorten ja nuorten aikuisten monipuolista ratsastusharrastustoimintaa Etelä-Suomen alueella.

Haluamme kehittää alueellista nuorisotoimintaamme ja sen parhaimpia asiantuntijoita ovat nuoret itse. ESRAn nuorisotiimi on viime vuonna toiminut ensimmäisen vuotensa ja saanut paljon aikaan. Tiimi on saanut osallistua nuoria koskevaan päätöksen tekoon, sekä suunnitellut ja toteuttanut alueen nuorisotoimintaa. Tiimi on tehnyt seuravierailuja, saanut koulutusta toimintaan,  järjestänyt keppareiden aluemestaruudet, sekä tuonut nuorten ratsastusharrastusta ja sen mahdollisuuksia esiin omalla instakanavallaan  (@esran_nuorisotiimi) Tiimi on osallistunut myös SRL:n aluepäiville, jolloin kaappasimme SRL:n Instatilin  

Meille nuorisotiimissä on tärkeintä että löydämme porukkaamme jäseniä joiden kanssa yhteistyö on sujuvaa ja jotka uskaltavat tuoda ideoitaan ja mielipiteitään esille. Mitään erityistä kokemusta ei tarvitse olla, riittää että olet innokas ja halukas oppimaan uusia asioita ja toimimaan muun porukan kanssa.

Meidän tämänhetkinen tiimi koostuu viidestä aktiivisesta ja idearikkaasta nuoresta, joten tässä porukassa ei tekeminen ihan heti pääse loppumaan. Kaikki tukevat toisiaan ja pistävät vapaa-aikaansa omien mahdollisuuksiensa mukaan toimintaamme, jolloin lopputuloksena onkin ollut tapahtumia ja aktiviteettejä johon jokainen meistä on päässyt vaikuttamaan ja näyttämään kykyjään - me opitaan ja vaikutetaan yhdessä! Nuorisovastaava kulkee meidän ryhmän kanssa matkalla mukana ja auttaa meitä suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa. Marille me voidaan aina todella matalalla kynnyksellä esittää kysymyksiä, ideoita ja toiveitamme.

Keksitään yhdessä nuorille tapahtumia ja toimintaa! Kehitetään yhdessä koko alueen toimintaa!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen joko kirjallisen tai vaikkapa lyhyen videoesittelysi itsestäsi osoitteeseen mari.lieskoski@gmail.com 22.3 mennessä. Kerro itsestäsi, kokemuksestasi seuratoiminnassa ja hevosharrastuksessa sekä oma ajatuksesi siitä miksi haluat hakea ESRA:n nuorisoryhmään.

Lisätietoja:
Nuorisovastaava
Mari Lieskoski 050-5926133
mari.lieskoski@gmail.com
instagram: @esran_nuorisotiimi