Hagrenin ja Kyrön hevosille parhaimmat ratsastettavuuspisteet nuorten hevosten MM-kilpailuissa

26.8.2021

Merita Hagren ja De Angelo tekivät erinomaisen suorituksen Verdenin nuorten hevosten MM-kilpailuissa. Hagren ratsasti 6-vuotiaalla De Angelolla pikkufinaalin kolmanneksi tuloksella 81,000 prosenttia. Kolmas sija avaa myös paikan lauantaiseen finaaliin.

Merita Hagren ja De Angelo. Kuva Mia Bach.

 

”Meillä oli tänään paljon enemmän poweria suorituksessa. Valitettavasti hieman jännittynyt käynti vähensi tulosta. Laitoimme tänään kouluvaihteen päälle, ja hevonen esiintyi energisesti, se oli kuuma ja herkkä hyvällä tavalla.”

 

De Angelo (i. Blue Hors Don Schufro) sai ratsastettavuudesta päivän korkeimman arvosanan 8,5. Myös ratsastaja oli onnellinen siitä, millainen se oli radalla. Ravi on luonnostaan hevosen vahvuus.

 

”Tämä on vasta sen toinen kilpailu ikinä. Se tuli tallille vuoden vaihteessa, eikä sillä oltu tehty mitään. Se on ihan poikkeustapaus, niin uskomattoman kiltti. Se yrittää aina koko sydämellään ja on niin rehellinen. Siitä tulee vielä upea hevonen isompana”, Tanskassa Andreas Helgstrandin tallissa ratsuttajana työskentelevä Hagren kertoo.

 

Lauantaiseen finaaliin hän lähtee ilman suuria ennakko-odotuksia. Vain käynnin Hagren toivoo sujuvan rennommin.

 

”De Angelo on jo antanut niin paljon. Olemme jo erittäin iloisia tästä.”

 

Siiri Kyrö ja Kyrö Hot Sway.

Myös Siiri Kyrö ja Kyrö Hot Sway (i. Hotline) onnistuivat tänään erinomaisesti. Ratsastettavuus oli päivän toiseksi korkein, 8,2 ja kokonaistulos 78,800 prosenttia riitti kymmenenteen tilaan.

 

”Tuomarien kommentit jäivät tänään ehdottomasti positiivisesti mieleen. Hevonen oli tänään parempi ja itsekin ratsastin rohkeammin. Saimme ratsastettavuudesta päivän toiseksi parhaimmat pisteet, 8,2, vain Merita ja De Angelo sai korkeammat, 8,5. Saamme olla ylpeitä”, Siiri Kyrö toteaa tyytyväisenä.

 

5-vuotiaiden karsintaluokassa Hanna-Maija Alalauri ja FWB ruuna Sanccione (i. Santo Domingo) saivat tulokseksi 70,000 prosenttia. Ratsukon sijoitus oli 39. Nuorten 5-vuotiaiden pikkufinaali on perjantaiaamusta. 6-vuotiaiden finaali kilpaillaan lauantaina

 


Kouluratsastus, CH-M-YH-D Nuorten hevosten MM-kilpailut, Verden, Saksa
Tulokset 26.8.

6-vuotiaiden pikkufinaali, lähti 35, 3 parasta finaaliin

1) Joao Pedro Modeira – Fürst Kennedy, POR 85,600%
…3) Merita Hagren - De Angelo, FIN 81,000%
…10) Siiri Kyrö - Kyrö Hot Sway, FIN 78,800%
Täydet tulokset: https://reitturniere-live.de/2021/verden/c05_pdf_result.pdf

5-vuotiaiden karsintaluokka, lähti 42, sijoittuu 12
1) Eva Möller – Danciero 7, GER 96,600%
…39) Hanna-Maija Alalauri – Sanccione, FIN 70,000 %
Täydet tulokset: https://reitturniere-live.de/2021/verden/c01_pdf_result.pdf

Lähtölistat ja tulokset: https://reitturniere-live.de/2021/verden/

Järjestäjä: www.verden-turnier.de
Kilpailua voi seurata maksullisesta ClimMyHorse.tv