Haku Pohjois-Suomen alueen Nuorten Ryhmään

11.12.2019

SRL Pohjois-Suomi hakee innokkaita 18-25 -vuotiaita hevosharrastajia mukaan alueen uuteen nuorisoryhmään.

Hae mukaan SRL Pohjois-Suomen nuorisoryhmään!

Tämä on tilaisuus sinulle, joka olet 18-25 -vuotias ennakkoluuloton, idearikas ja aktiivinen järjestötoiminnasta kiinnostunut nuori aikuinen joka haluat vaikuttaa lajimme kehittämiseen ja saada nuorten ääntä kuuluville. Nuorisoryhmän toimenkuvaan kuuluvat erilaisten tapahtumien ideointi ja järjestäminen sekä muuhun alueelliseen toimintaan osallistuminen. Alue korvaa ryhmän kokoontumisista ja toiminnasta aiheutuneet kustannukset.

Vuosi 2020 on SRL 100 -juhlavuosi jolloin Suomen Ratsastajainliitto täyttää sata vuotta. Valtakunnallisesti ja alueellisesti juhlavuoden kunniaksi järjestetään erilaisia tapahtumia ja kohtaamisia, nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttamaan muun muassa siihen miten juhlavuotta Pohjois-Suomen alueella toteutetaan!

Haemme mukaan sitoutuneita ja innokkaita hevosharrastustaustaisia nuoria aikuisia kehittämään alueemme nuorisotoimintaa yhdessä SRL Pohjois-Suomen aluehallituksen ja nuorisovastaavien kanssa! Ryhmään voivat hakea 18–25-vuotiaat nuoret, joilla on aikaa ja halua päästä vaikuttamaan Ratsastajainliiton toimintaan. Ryhmään valitaan 5-6 hakijaa, hakuaika 15.12.2019 saakka. Hakemuksen voit täyttää alla olevasta linkistä :  https://urly.fi/1nhv

SRL Pohjois-Suomi on Suomen Ratsastajainliiton aluejaosto, jonka tehtävänä on koordinoida liiton toimintaa paikallistasolla alueen seurojen kanssa.  Järjestämme alueella koulutuksia, tapahtumia ja tuemme seurojen toimintaa. Alueellisesti vastaamme myös 2 -tason kilpailukalenterista, aluemestaruuksista sekä osallistumme aluevalmennusten järjestämiseen. Yhtenä osa-alueena toiminnassamme on myös nuorisotoiminta jonka kehittämiseen tarvitsemme nyt apua Sinulta! 

Ole yhteydessä jos herää kysyttävää! Tiina Heikkilä 0440-520424 tai tiina.heikkila@heikkilaoy.com