Haku Ratsastajainliiton seurakehittämisvalmennukseen on käynnissä!

2.1.2023

SRL panostaa vuonna 2023 ratsastusseurojen toiminnan tukemiseen mm. seurakehittämisvalmennuksella. Seuroilla on mahdollisuus hakea mukaan Ratsastajainliiton tarjoamaan valtakunnalliseen seurakehittämisvalmennukseen 23.1.2023 saakka. Seurakehittämisvalmennuksen tavoitteena on panostaa seuran omaan kehityssuuntaan sekä vahvistaa seuran toimintaa nyt ja tulevaisuudessa. Seurakehittämisvalmennuksen seurat valitaan hakemusten perusteella. Valmennus on vuoden mittainen ja sitä järjestetty SRL:n toimesta jo 10 vuotta.

Kuvituskuvassa Ville-poni Tuomarinkylän ratsastuskoululla. Kuvaaja Laura Laakso

 

Ratsastajainliitto kutsuu ratsastusseuroja hakemaan mukaan seurakehittämiseen, jonka yhtenä käytännön toimintatapana laaditaan seuralle oma toimintalinja. Seurakehittämisvalmennuksen aikana paneudutaan seuran toiminnan kannalta tärkeään kehityskohteeseen sekä mietitään seuran kokonaistoimintaa. Tarkoituksena on innostaa ja motivoida seuratoimijoita miettimään oman seuran tulevaisuutta sekä toiminnan jatkuvuutta.

Seurakehittämisvalmennus alkaa yhteisellä etätapaamisella, jossa käydään tarkemmin läpi valmennuksen sisältöä. Valmennukseen kuuluu lisäksi kaksi seurakäyntiä seuran omaan toimintaympäristöön ja verkostotilaisuus kaikille valmennuksessa mukana oleville seuroille. Yhteistapaamisen tavoitteena on vahvistaa seuraverkostoa, luoda uusia yhteistyömalleja ja toimintatapoja sekä jakaa hyviä käytäntöjä seurojen kesken.

Seurakehittämisvalmennus toteutetaan kokonaisuudessaan kevään ja syksyn 2023 aikana. Valmennuksesta vastaavat SRL:n seurakehittäjät ja toimiston henkilökunnan edustaja. Mukana totetutuksessa on myös ulkopuolisia asiantuntijoita esimerkiksi puhujina. Seurakehittämisvalmennus on mukaan valituille seuroille maksuton ja seurat sitoutuvat vuoden kestävään valmennusprosessiin ja yhteisiin tavoitteisiin. Seurakehittäjillä on vaitiolovelvollisuus.

Hakuaika 23.1.2023 asti.

Haku valmennukseen -lomake: tästä.

Lisätietoja:

SRL:n seurakehittäjät: seurakehittajat@ratsastus.fi. Ota yhteyttä, kysy kysymys tai lähetä kommentti sähköpostitse, tai lähetä yhteystiedot, niin lähellä seuraa toimiva seurakehittäjä soittaa takaisin.