Hallisarjojen finaalit ratkottiin Ypäjällä esteratsastuksessa

17.4.2022

Hevosopisto Jumping Indoor April kilpailussa on saatu ratkottua SRL hallisarjojen finaalit sekä Hevosopiston omien Indoor Cup-kilpailusarjojen finaalit. Senioreiden hallisarjan on voittanut Maija Yli-Huhtala hevosella Birchcape’s Wonderland.

Maija Yli-Huhtala ja Birchcape's Wonderland. Kuva: Ansku Ankelo

Hallisarjoissa ponien voittoon ratsasti Katariina Ala-Äijällä ponilla Viiser. Lapsiratsastajissa kokonaiskilpailun voittoon puolestaan ylsivät Sofia Paavola ja Gardento Prova. Juniorien hallisarjan veivät nimiinsä Heta Huhtasalo ja Perloja. Junioreiden kokonaiskilpailussa toiselle sijalle tuli Neela Uotila ja Elvera VS Romano, ja kolmanneksi Nella Mäyrä ja Janina van het Goteringenveld.

Ponien hallisarjan voittajat Katariina Ala-Äijälä ja Viiser. Kuva Ansku Ankelo.

Lapsiratsastajien voittaja Sofia Paavola ja Gardento Prova. Kuva Ansku Ankelo

Junioreiden hallisarjan voittaja Heta Huhtasalo ja Perloja. Kuva Ansku Ankelo.

Senioreiden hallisarjan kokonaiskilpailun voittoon Maija Yli-Huhtala ja Birchcape’s Wonderland. Kokonaiskilpailussa toiselle tilalle Tomi Jalkanen orilla Clarimore, kolmanneksi Ville Kulkas ja Nextgeneration Consept.

Maija Yli-Huhtala ja Birchcape's Wonderland. Kuva Ansku Ankelo.

Hevosopiston omissa kilpailusarjoissa 135cm Satula.com Equipe indoor cupin veivät nimiinsä Susanna Granroth ja F. Kalyana Dreams Z, 125cm Black Horse indoor cupin puolestaan voittivat Daniela Simola ja Catoki’s Lüd S. Back on Track indoor cupin 115cm kokonaiskilpailun voittoon puolestaan ylsivät Nella Mäyrä ja Cara.

Tapahtuman yhteydessä luovutettiin Suomen Ratsastajainliiton kultainen ansiomerkki Heikki Heiskaselle. Ypäjäläinen Heikki Heiskanen on aktiivinen valjakkokilpailujen järjestäjä, valjakkoajon tekninen asiantuntija ja ratamestari, ja on toiminut kansainvälisenä stewardina. Heiskanen on SRL:n valjakkokomitean pitkäaikainen jäsen ja on toiminut Ypäjän Hevosopiston rehtorina sekä Harjun oppimiskeskuksessa.

Heikki Heiskanen (keskellä) ja SRL:n kultainen ansiomerkki. Ansiomerkkiä olivat luovuttamassa Salla Varenti sekä Perttu Pasuri. Kuva Ansku Ankelo.

Esteratsastustuloksia Hevosopisto Jumping Indoor April 15.-17.4.

Hallisarjan finaali, seniorit. 140cm. Lähti 10, sijoittui 3.
1) Maija Yli-Huhtala / Birchcape's Wonderland, RATSASTUSSEURA VARSA RY 0-0/53.28
2) Susanna Granroth / Black Friday, HATTEL RIDERS RY 0-0/53.50
3) Petra Heikkinen / Hurby, POHJOIS-KARJALAN URHEILURATSASTAJAT RY 0-4/49.12

Tulokset: LINKKI

Hallisarjan finaali, juniorit. 130cm. Lähti 4, sijoittui 1.
1) Nella Mäyrä / Janina van het Goteringenveld, RUSKO RIDING TEAM RY 0-0/35.25

Hallisarjan finaali, lapsiratsastajat. 120cm. Lähti 3. sijoittui 1.
1) Sani Illi / Manouscha van't Steenputje. MYRKYN YKSITYISRATSATAJAT RY 0/68.47

Tulokset: LINKKI

Hallisarjan finaali, poniratsastajat. Pikkuponit 110 cm ja isot ponit 120 cm. Lähti 7, sijoittui 2.