Hangon Seahorse Weekin ohjelma julkaistu

16.3.2018

Hangon Seahorse Weekin ohjelma on julkaistu

Esteratsastuskesän suosikkikilpailu SeaHorse Week Hangon kylpyläpuiston tunnelmissa tarjoaa tänä kesänä erityisen paljon luokkia junioreille ja nuorille. Ohjelmassa on Pikkuponicup-, Ponicup- ja Junioricup-osakilpailut sekä Kenraalin malja. Kisaviikko huipentuu sunnuntaina 145 -tason kaikille avoimeen Hanko GP -kilpailuun.

"Tänä vuonna Hangossa ei hypätä valtakunnallista GP-osakilpailua vaan viikonlopun tarjontamme painottuu juniorien ja nuorten ratsastajien luokkiin. Alkuviikosta on perinteiseen tapaan tarjolla matalampia luokkia ja viikon loppua kohden kilpailu vaikeutuu. Uutena meillä on sunnuntain ohjelmassa mielenkiintoisen joukkue SM-kilpailu", taustoittaa kilpailunjohtaja Mia Maukonen tulevan kesän tarjontaa.

Koko kilpailun ohjelma on nähtävänä verkossa www.seahorseweek.fi ja virallinen kilpailukutsu julkaistaan Kipassa juhannuksen alla.

Vuodesta 1997 viikolla 30 järjestetty SeaHorse Week kilpaillaan Hangon vilkkaimman kesäsesongin aikaan. Viime vuonna startteja nähtiin 953 ja kaikkiaan katsomossa kävi yli 6500 vierasta. "Odotamme jälleen vilkasta kisaviikkoa ja siksi suosittelemme ratsastajien ja huoltojoukkojen majoituksen varaamista hyvissä ajoin", Maukonen vinkkaa.

Kilpailuviikon ohjelma kokonaisuudessaan: www.seahorseweek.fi

Sarjakilpailusäännöt: Suomen Ratsastajainliitto

Lisätiedot joukkue-esteratsastuksen SM -kilpailusta: Kilpailusäännöt/ Esteratsastus, kohta 391

Tietoa Hangon majoituspalveluista: Hangon matkailutoimisto