Hangon SeaHorse Weekin perjantai oli yleisömenestys

29.7.2023

Tammisaaressa kuulemamme mukaan satoi tänään vettä, mutta Hangossa ei - ja se näkyi esteratsastustapahtuma SeaHorse Weekin yleisömäärässä. Kävijöitä oli päivän mittaan järjestäjän arvion mukaan kaikkiaan 1200. Ennen viikonloppua, joka on perinteisesti vilkkaampi, on tapahtumassa vieraillut tänä vuonna jo 3000 katsojaa.

Ronja Olkkonen ja Mon Art. Kuvat Susa Laine.

 

Tiedote Minna Ruolanto/SeaHorse Week

Kilpailun ohjelmassa oli sekä sarjakilpailuja että avoimia luokkia.

Valtakunnallisia esteratsastuksen sarjakilpailuja ratsastettiin Hangossa tänään neljä.

Ronja Olkkonen (Mon Art) nappasi paikan RTV Ponicupin, Isabel Olsson (Haya) Lapsiratsastajien cupin ja Mona Relander (Duff's Orders) Junioricupin syyskuun alussa Hyvinkäällä ratsastettavaan finaaliin. RTV Pikkuponicupissa ei uusia finaalipaikkoja tänään jaettu.

Perjantaina järjestettiin lisäksi kolme avointa luokkaa. 

130-tason päätösluokan, Prix de Röntgentekno, voiton vei nopeat ja näppärät tiet ratsastanut Mikael Wahlman (Corfu Z), jolle luokka oli tänä vuonna Hangossa ensimmäinen. Korpikylän ratsastajia edustava parivaljakko nähdään sunnuntaina myös Hanko Grand Prix -radalla.

Kaarinan kenttäratsastajien Heini Puomilan ja Arietta QSH:n yhteistyö tuotti luokkavoiton tänäänkin: parivaljakko nappasi 120-tason, Prix de Hotel Bulevard, avoimen luokan voiton. Eilinen voitto tuli 115-tason luokasta.

Päivän 110-tason avoin luokka, Prix de Just Dressage, oli nopean ja tarkan Peppilotta Keinäsen (Solbackas C'est Comme Sa) heiniä. Ratsukko edustaa Kaarinan kenttäratsastajia.

Myös SHW Keppihevosareenalla kilpailtiin tänään ensimmäistä kertaa ja osallistujia oli jonoksi saakka. Seuraavat keppihevoskilpailut ovat lauantaina ja sunnuntaina klo 12.00, ilmoittautuminen radalla klo 11.30. Osallistuminen on maksutonta ja radalta voi lainata keppihevosen tarvittaessa.

 

 

Esteratsastuksessa kilpaillaan huomenna lauantaina avoimia luokkia tasoilla 115-135. Lisäksi kilpaillaan Amatöörisarjan osakilpailu 120-tasolla ja Kenraalin malja.

Yleisöllä on SeaHorse Weekiin vapaa pääsy kaikkina kilpailupäivinä. Pyydämme yleisöä saapumaan ensisijaisesti Appelgrenintien suunnasta jalan ja pitämään riittävä turvaväli alueella kulkeviin hevosiin. Koulukadun liikennejärjestelyt ovat kilpailun aikana tavanomaisesta poikkeavat ja tallialueen läpikulku ei ole mahdollista. Tapahtuma-alueella kävijöitä palvelee perinteinen kisabuffetti, ravintola ja laadukas expo-alue.

 

Lisätiedot Kenraalin maljasta: https://seahorseweek.fi/kenraalin-malja.html 

Lisätiedot tapahtumasta: www.seahorseweek.fi

Lähtölistat ja tulospalvelu (päivittyvä) EQUIPE ONLINE

Suora lähetys kilpailuista (maksuton) HAVEN LIVE