Hankkija Horse Show -esteratsastuskilpailu Hevoset-messuilla huhtikuussa

30.1.2023

Uusi kilpailunimike, uusi kisahalli ja uusi kilpailukonsepti – Hankkija Horse Show valtaa Hevoset-messujen esteratsastusareenan huhtikuussa Tampereella, 14.-16.4. Pääluokkana kolmipäiväisessä kansallisessa kisatapahtumassa ratsastetaan Hankkija Masters -pudotuskilpailu, jossa voittajalle on luvassa 1 000 euron rahapalkinto.

Tunnelmia viime vuoden Hevoset messuilta. Kuva Jyri Kivimäki.

 

Tiedote TEHO Ratsut

Kilpailu käydään messuyleisön edessä kolmen kierroksen pudotuskilpailuna, jossa kaksi ratsukkoa kilpailee peräkkäisin suorituksin toisiaan vastaan ja paremman tuloksen saavuttanut jatkaa eteenpäin. Ensimmäisellä kierroksella näemme kahdeksan ratsukkoa, finaalikierroksella kaksi.

Kilpailu ratsastetaan noin tasolla 125 cm.

Tänä vuonna otetaan käyttöön uusi kilpailuhalli, joten kisa- ja verryttelykentät ovat nyt molemmat sisällä vierekkäin.

Helsinki International Horse Show goes Hevoset Messut

Kilpailuviikonloppuna jaetaan myös paikkoja vuoden ratsastuksen päätapahtumaan Helsinki International Horse Show`hun, joka ratsastetaan Helsingin Jäähallissa 18.-22. lokakuuta.

Tänä vuonna paikkoja Helsinki International Horse Show`hun jaetaan vain Pohjola GP -sarjan lisäksi kolmessa kilpailussa: Hankkija Horse Show´ssa, Hanko Seahorse Weekillä ja Ypäjä Horse Show´ssa. Tähän liittyen myös jokainen kilpailuihin osallistuva ratsastaja saa pääsylipun Helsinki International Horse Show´n keskiviikon tai torstain näytökseen.

Viikonloppuna Tampereella ovat avoinna kilpailijoille myös Amateur Tourin bonusluokat, Tasotuoppi-bonusluokat sekä luokka, joka on avoin ainoastaan suomenhevosille.

Kilpailujen yhteistyökumppaneina toimivat Hankkija Oy, Helsinki International Horse Show ja Hevoset Messut. Kilpailun järjestää TEHO Ratsut.

 

Hevoset-messut Tampereella 15.-16.4.2023

SRL:n jäsenseurojen SRL-jäsenet saavat 50% alennuksen normaalihintaisista aikuisten päivälipuista. Etu on henkilökohtainen. Etu on voimassa ainoastaan verkosta ostettaessa, etua ei saa ostettaessa lippu kassoilta tapahtuma-aikaan.

Liput kevään 2023 messuille ovat myynnissä! Jäsenhintaiset liput voit ostaa Ticketmasterin kautta . Alennuskoodi on jäsennumerosi.

Alennushintaisten lippujen osto on mahdollista viikolta 47 alkaen. Uusien jäsenten jäsennumerot ajetaan Ticketmasterin järjestelmään noin kerran kuukaudessa. Jäsenmaksun on oltava kirjautuneena maksetuksi jäsenrekisterissä, jotta tiedot tulevat mukaan ajoon.

Etu ei koske Green Card- tai Green Card Plus -harrastajia, eikä seurojen kannatusjäseniä

Seuraa messujen ohjelmatietoja osoitteessa www.hevosmessut.fi.