Hedwig Wikström ja Chiara´s Charm toiseksi CCI3*-L Sopotissa

1.5.2022

Hedwig Wikström ja Chiara's Charm tekivät loistotuloksen pitkässä kolmen tähden kilpailussa Sopotissa, Puolassa. Ratsukko sijoittui toiseksi lopputuloksella 37 virhepistettä. Luokan voitti italialainen Matilde Piovani ja Born West (33,6). Wikström ja Pin Rock´s Fade to Black olivat yhdeksäs (42,7).

Hedwig Wikström ja Chiara´s Charm. Kuva Jutta Koivula.

Chiara´s Charm hyppäsi sekä maastokokeen että rataesteet virheittä. Toisella hevosellaan hän sai pudotuksen rataesteillä. Wickström, 19, sai Sopotin kilpailuista molemmilla hevosilla kvaalituloksen kesän nuorten EM-kilpailua varten. Hän on valmentautunut talven yli hevosineen Saksassa.

Kia Hyttinen - Aircare (7.), Julia Nikkanen - Duchess Diamond (11.) ja Tuija Rosenqvist - FF Pacemaker (14.) kisasivat Sopotissa lyhyessä kahden tähden luokassa.

Kansallisissa luokissa 100 cm tasolla Anselmi Laiho ja Krogarden Tenor sijoittuivat toiseksi ja Kia Hyttinen ja Mint L viidenneksi. 90 cm tasolla Sanna Siltakorpi otti neloisvoiton 6-7 -vuotiailla hevosillaan St Cashmere, St Carlisle, Q Whit the Flow ja Lucky One.

1.5. Kenttäratsastustulokset
CCI3*-L Sopot, Puola.
Lähti 15, sijoittui 5
1) Matilde Piovani – Born West, ITA 33,6
2) Hedwig Wikström – Chiara´s Charm, FIN 37
…9) Hedwig Wikström – Pin Rock´s Fade to Black, FIN 42,7
Tulokset: https://zawodykonne.com/zawody/162/219/3795?type=ranking

Täydet tulokset: LINKKI
Järjestäjä: www.hipodrom.sopot.pl