Helsinki Horse Show Helsingin Jäähallissa myös ensi vuonna, Tonttila tiimiin

17.9.2020

36. Helsinki International Horse Show järjestetään myös ensi vuonna Helsingin Jäähallissa, 20.-24.10.2021.

Tiedote: Helsinki Horse Show, kuva SRL.

Päätös syntyi loppukesällä Helsingin kaupungin ja Jäähallia hallinnoivan Jääkenttäsäätiön ilmoitettua, että Jäähalli on käytettävissä myös koko vuoden 2021 ajan.

- Tieto ja päätös ovat meille mieluisat. Olemme viime vuosina joutuneet hakemaan korvaavia vaihtoehtoja suurtapahtumallemme, koska suurhanke Garden Helsinki ja siihen liittyvät Jäähallin korjaus- ja muutostyöt ajankohtaistuvat ennen pitkää. Päätös ensi vuodesta rauhoittaa tilanteen mukavasti, mikä on erityisen tärkeää haastavan koronavuoden jälkeen, toteaa Horse Show’n tapahtumajohtaja Tom Gordin.

Helsinki Horse Show’n lipunmyynti on ollut käynnissä jo pitkään. Vuoden 2020 lippujen ostaneet voivat käyttää lippunsa sellaisenaan ensi vuoden tapahtumassa, ohjelmakokonaisuuden ollessa identtinen vuoden 2020 suunnitellun kanssa. Myös kumppanuus- ja expomyynnin kannalta tutut olosuhteet Jäähallilla ovat järjestäjälle helpottava tekijä.

- Katseemme on tiukasti suunnattu jo ensi syksyyn ja 36:een Helsinki Horse Show’hun, kertoo Gordin.

- Toivottavasti poikkeukselliset ajat maailmassa ja Suomessa kulkevat kohti parempia lähivuosia - fanit ja urheilijat haikailevat jo nyt upean Horse Show’n perään.

Taavi Tonttila liittyy Helsinki Horse Show’n tiimiin

Ratsastuksen kaupallisen toiminnan moniottelija Taavi Tonttila astuu Helsinki International Horse Show’n organisaatioon. Uusi vakanssi keskittyy myynnin ja koko tapahtuman kehittämiseen. Tonttila ottaa mm. vetovastuun Horse Show’n suositusta Horse Exposta ja osallistuu myös kumppanuusmyyntiin. Myös Horse Show’n järjestäjätahon BCM Scanhorsen muut tuotteet, Grand Slam -sarja, Ypäjä Horse Show sekä Amateur Tour, kuuluvat tehtäväkenttään.

- Olemme viime vuosina panostaneet voimakkaasti markkinointiin ja viestintään. Tämä on tuonut toivottua tulosta, avaa tapahtumajohtaja Tom Gordin.

- Nyt on kaupallisen kehittämisen vuoro. Tämä on erityisen tärkeää meneillään olevan Horse Show’n välivuoden jälkeen. Tappiolliseen toimintaan haetaan uutta vauhtia varmistaaksemme loisteliaan Horse Show’n syksyllä 2021. Meillä on muutaman vuoden hyvät kokemukset yhteistyöstä Taavi Tonttilan kanssa, joten toiminnan tehostaminen ja nostaminen uudelle tasolle on luonteva jatke. Uskon että yhdessä Tonttilan kanssa saamme lisää boostia tapahtuman kehittämiseen asiakaspalvelun, tuotteistamisen ja myynnin osalta, arvio Gordin.

- Otan innolla haasteen vastaan, toteaa Taavi Tonttila.

- Uskon että monivuotinen kokemukseni ratsastuksen kaupallisella alalla antaa minulle hyvät eväät tuoda Horse Show’lle lisäarvoa. Tapahtuma on jo vakiintunut ja menestyvä instituutio suomalaisessa urheilu- ja tapahtumamaailmassa. Nyt on tarkoitus rakentaa lisää ja uusia elementtejä, ja nostaa upea tapahtuma vastaamaan 2020-luvun haasteisiin, linjaa Tonttila.

Helsinki International Horse Show on esteratsastuksen maailmancupin osakilpailu ja maamme suurin sisäareenatapahtuma. Helsingin maailmancupin kerää maailman kirkkaimmat tähdet Helsingin Jäähallille. Koe jännitystä ja elämyksiä huippu-urheilun ja sykähdyttävän show’n lähes 50 000 kävijän kanssa. 

Helsinki Horse Show järjestetään Helsingin Jäähallissa 20. - 24.10.2021.

Ensi vuoden liput myynnissä, www.ticketmaster.fi 
Tapahtumasta ja ohjelmasta,
www.helsinkihorseshow.fi