Helsinki Horse Show hopealle Sports Business Awards 2020 -finaalissa Lontoossa

16.12.2020

Helsinki Horse Show sijoittui hienosti hopeasijalle Sports Business Awards 2020 -finaalissa Lontoossa keskiviikkona kestävän kehityksen kategoriassa.

Emma Tallberg - Dobbelt Quidam, HIHS 2019,  kuvaSRL Hanna Heinonen

Helsinki Horse Show, maamme suurin vuosittainen sisäareenatapahtuma, palikkttiin hopeasda kansainvälisen Sports Business Awards 2020 finalistien joukkoon. Kyseessä on kestävän kehityksen uusi kategoria, jonka finalistit ovat kovan luokan tekijöitä: Arsenal Football Club, Wembley Stadium, World Sailing, Formula E ja SailGP.

Voiton kilpailussa otti  The Football Association - Wembley Stadium ja pronssille nousi  Arsenal Football Club.

”On tämä huikea osoitus Helsingin ja Horse Show'n ympäristötavoitteiden ja -tekojen arvostuksesta, ei vain Suomessa vaan myös kansainvälisesti” toteaa Horse Show'n tapahtumajohtaja Tom Gordin.

”Asetimme toissa vuonna tavoitteeksemme olla maailman johtava kestävän kehityksen ratsastustapahtuma ja hyvällä tiellä olemme”, jatkaa Gordin.

Kansainvälinen ratsastajainliitto FEI ilmoitti Horse Show’n mukaan kilpailuun. Uusi palkintokategoria kohdistuu urheilujärjestöihin, tapahtumiin ja kisapaikkoihin, jotka nostavat kestävän kehityksen tavoitteidensa ja toimintansa keskiöön. FEI:n puheenjohtaja Ingmar de Vos saapui viime syksyn Horse Show’hun delegaation kanssa, tutustui Helsingin ympäristöohjelmaan ja tykästyi. FEI nosti Horse Show’n ratsastuksen malliesimerkiksi kansainväliselle Olympiakomitealle.

”Hopeinen kunniamaininta on voitto sekä FEI:lle, Helsingin kaupungille, Fortumille että Helsinki Horse Show’lle”, kiittää Tom Gordin

Sports Business Awards 2020 palkitsemistilaisuus järjestettiin virtuaali-gaalana Lontoosta käsin keskiviikkona 16.12.

Katso tulosjulkistus oheisesta linkistä: https://youtu.be/jjNv2LgTWXk?t=2966

Lisättu Tom Gordinin kommentit 17.12.2020