Helsinki Horse Show´n stewardeille Back on Trackin kypärät

25.8.2022

Lokakuussa lähestyvä kansainvälinen Helsinki Horse Show on jälleen tapahtumajärjestämisen edelläkävijä. Hevosten hyvinvointia valvovat kansainvälisen ratsastajainliiton FEI:n viralliset stewardit saavat tapahtuman ajaksi käyttöönsä Horse Show´n kumppanin Back on Trackin korkeatasoiset kypärät.

 

Tiedote Helsinki International Horse Show

”Tämä on tietääkseni ensimmäinen kerta, kun ratsastuskilpailuiden järjestäjä nostaa toimihenkilöidensä turvallisuuden uudelle tasolle”, kertoo Horse Show’n päästewardi, Pia ”Piude” Myrskog.

”Hevoset ovat arvaamattomia, ja huippuhevoset herkkiä, joskus jopa säikkyjäkin. Voimme olla ylpeitä siitä, että Helsinki Horse Show on jälleen edelläkävijä vastuullisuudessa ja turvallisuudessa", toteaa hankkeen alullepanija Myrskog.

”Back on Track on jo vuodesta 2019 liittynyt Helsinki Horse Show’n kumppanien joukkoon”, avaa Back on Trackin maajohtaja, Krista Virtanen.

”Odotamme jännityksellä syksyn tapahtumaa, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme edistää stewardien turvallisuutta heidän vaativan työnsä aikana”, kertoo Virtanen tyytyväisenä.
 

Helsinki International Horse Show 19.-23.10.2022 Helsingin Jäähallissa