Helsinki Horse Show'n uudessa ilmeessä pääosassa suomalaisratsukko

6.2.2020

Helsinki Horse Show julkisti 2020 ilmeensä – ”Halusimme tänä vuonna suomalaisen ratsastajan kuvan”.

Tiedote ja kuva: Helsinki International Horse Show 6.2.2020

Suomen ainoa kilparatsastuksen korkeimman tason, eli 5*:n huipputapahtuma, maailmancupin osakilpailu Helsinki Horse Show julkisti vuoden 2020 ilmeensä. Helsinki Horse Showlla on ollut maailmancup-osakilpailun status jo vuodesta 1986.

Tämän vuoden ilmeen on luonut Helsinki Horse Shown AD Eveliina Rautio.

- Oma taustani on suurtapahtumien suunnittelussa. Helsinki Horse Show on kiinnostanut minua ammatillisesti jo pitkään ja onnenkantamoisen myötä pääsin mukaan porukkaan. Ilmeen suunnittelu siirtyi luontevasti minulle edeltäjäni työpöydältä, kertoo Eveliina ja jatkaa.

- Halusin, että ilme kuvastaa tapahtuman henkeä ja arvoja, että se on moderni, mutta samaan aikaan Helsinki Horse Shown pitkän perinteen huomioiva. Halusimme ilmeeseen tänä vuona suomalaisen ratsastajan, juhliihan Suomen Ratsastajainliitto tänä vuonna 100-vuotista taivaltaan. Kun löysin tämän Satu Pirisen ottaman kuvan suomalaisesta huippuratsastaja Emma Tallbergista ja hänen erittäin kuvauksellisesta hevosestaan Dobbelt Quidam, tiesin, että tämä kuva tulee olemaan suunnittelun pohjana.

Helsinki Horse Shown tapahtumajohtaja Tom Gordin on nähnyt vuosien mittaan kaikki Horse Show'n 35 erilaista ilmettä. 

- Meille on tärkeää, että ilme kantaa koko vuoden lokakuun tapahtumaan asti. Helsinki Horse Show'n ilmeen täytyy kunnioittaa Horse Show'n aikaisempaa tyyliä ja pysyä tunnistettavana, mutta kuten koko tapahtuman, sen täytyy joka vuosi myös jossain määrin uudistua ja pysyä tuoreena. Eveliina on mielestäni onnistunut hyvin vuoden 2020 ilmeessä, Gordin kommentoi.

Helsinki Horse Show järjestetään tänä vuonna Jäähallissa 21.-25.10.2020

www.helsinkihorseshow.fi

www.ticketmaster.fi