Helsinki Horse Showlle kaksi merkittävää palkintoa

7.2.2020

Helsinki Horse Show palkittiin Vuoden kansainvälisestä toteutuksesta ja se sai kunniamaininnan Vuoden tapahtumana Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n gaalaillassa torstaina.

Tiedote Helsinki Horse Show, Tiedote Helsinki Horse Show, kuva BP Sponsorointi & Tapahtumat Awards

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry palkitsi neljättä kertaa ansioituneita sponsorointitoteutuksia ja tapahtumia. Helsinki Horse Show’lle luovutettiin gaalaillassa 6.2. kaksi merkittävää palkintoa: pääpalkinto kategoriassa Vuoden kansainvälinen toteutus, jossa palkinnosta kilpaili 34 eri hanketta, sekä kunniamaininta Vuoden tapahtuma -kategoriassa. Helsinki Horse Shown pääyhteistyökumppani Fortum Horse Power voitti Vuoden urheilusponsorointiteko -pääpalkinnon.

- On huikea tunne, kun työstä saa tunnustusta, hehkuttaa Anna-Maija Bernard, Helsinki Horse Shown markkinointivastaava.

- Ja kiitos kuuluu ehdottomasti koko Horse Showta tekevälle porukalle, myös kaikille mahtaville 450 vapaaehtoisten joukolle. Suuri kiitos myös Kansainväliselle ratsastajainliitolle, FEIlle, joka mahdollisti meille ja yhteistyökumppaneillemme ison kansainvälisen näkyvyyden, Fortum Horse Powerin ”hevosenlannasta energiaa” -konsepti levisi maailmanlaajuisesti laatumedioissa, hän jatkaa. 

Helsinki Horse Shown tapahtumajohtaja Tom Gordin iloitsee saadusta huomionosoituksesta. 

- Tietenkin olemme äärettömän tyytyväisiä tähän huomiointiin. Pyrimme joka vuosi sekä arvostamaan tapahtuman pitkiä perinteitä että pitämään tapahtuman raikkaana ja kiinni ajassa. Meidän visiomme on olla maailman johtava kestävän kehityksen ratsastuskilpailu.

Näin kilpailun jury kertoi palkintoperusteistaan:

VUODEN KANSAINVÄLINEN TOTEUTUS – HELSINKI HORSE SHOW

Vuoden kansainvälisenä toteutuksena palkitaan tällä kertaa vastuullinen, reipas ja raikas toteutus. Kyseessä on laadukas kansainvälinen tapahtuma, jolla on pitkä historia, joka heijastuu mukavalla tavalla tähän päivään. Kiitosta toteutus saa siitä, että se onnistuu edelleen löytämään uusia toteutustapoja ja sillä on kyky uusiutua. Erityismaininta yhteistyökumppaneiden oivaltavasta hyödyntämisestä, joka on mahdollistanut kansainvälisen toteutuksen.

VUODEN TAPAHTUMA – HELSINKI HORSE SHOW kunniamaininta

Raati halusi palkita tämän tapahtuman vastuullisesta ja freesistä toteutuksesta, joka onnistuu loistamaan kansainvälisessäkin mittakaavassa. Laadukas toteutus nojaa tapahtuman perinteisiin nykypäivää unohtamatta. Erityismaininta upeasta kilpailuhakemuksesta, joka oli toteutettu mukaansatempaavasti. 

Helsinki Horse Shown pääyhteistyökumppani Fortum Horse Power palkinnoille

Myös Helsinki Horse Shown pääyhteistyökumppani Fortum Horse Power nousi kilpailussa voittajaksi. Se nousi voittajaksi Vuoden urheilusponsorointiteko -kategoriassa.