Helsinki Horse Show’n suosittu Amateur Tour käynnistyy

2.2.2022

Helsinki Horse Show’n suosittu Amateur Tour lähtee jälleen käyntiin. Harrastekilpailijat keräävät pitkin kautta kolme virheetöntä rataa syyskuun 17. päivään asti. Näin kvaalataan Amateur Tourin semifinaaleihin, jotka käydään Ypäjä Horse Show’n yhteydessä syyskuussa.

Nella Tossavainen ja Golden Star II. Kuva Hanna Heinonen.

 

Amateur Tour on löytänyt paikkansa viiden päivän Horse Show’n ohjelmassa. Kolmen tasokategorian ratsukoita on yhteensä 105 ja sarjakilpailu on täyttynyt mukavasti vuosi toisensa jälkeen. Kahden siirtyneen Horse Show’n jälkeen on Amateur Tourin sääntöjä tarkennettu joiltakin osin.

Tasokategoriat ovat 85 cm, 95 cm ja 105 cm. Virheettömiä kvaaliratoja tarvitaan 3, vähintään oman senttimetritason radoilta. Ratsastajainliiton uusien sääntöjen mukaan alimman 85 cm tason kaikki kilpailut ratkotaan ilman aikatekijöitä. Sen sijaan 95 cm ja 105 cm kategoriassa nähdään myös tavanomaisia aika- ja uusintavaihtoehtoja.

Helsinki Horse Show toivottaa kaikki harrastekilpailijat tervetulleiksi kansainväliseen ympäristöön Helsingin Jäähallille lokakuun 19 päivänä.

Pohjola-sarjan finaalit ja muut kotimaiset luokat julkaistaan 15.2.2022.

Tutustu esteratsastuksen kilpailukalenteriin ja ilmoittaudu kisoihin.

Amateur Tour 2022 säännöt löytyvät täältä.

Ohjelma HelsinkiHorseShow.fi
Liput Ticketmaster.fi

Tiedustelut: Pekka Larsen, larsenpekka@gmail.com