Henri Ruoste ja Kontestro Db niukasti neljänneksi Qatarin Grand Prix´ssä

25.2.2022

Olympiaratsastaja ja EM-kuutonen Henri Ruoste ja Kontestro Db palasi kansainvälisille areenoille ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ratsukko sijoittui neljänneksi äärettömän tasaväkisessä kouluratsastuksen 5* Grand Prix -luokassa Al Shaqabissa, Qatarissa. Luokan neljän parhaan ratsukon tulos olivat noin 0,5 prosentin sisällä toisistaan.

Henri Ruoste ja Kontestro Db. Kuvat CHI Al Shaqab.

 

Voittajaksi palkittiin ruotsalainen Patrik Kittel ja Touchdown tuloksella 77,652 prosenttia. Hollantilaiset Dinja van Liere ja Hermes ja Hans Peter Minderhoud ja Glock´s Dream Boy N.O.P. veivät seuraavat sijat.

Ruoste teki tasaisen suorituksen, Kontestro näytti keskittyneeltä ja esiintyi näyttävästi. Viimeisellä keskihalkaisijalla tapahtunut lyhyt säikähtäminen laski todennäköisesti sijoitusta tänään kärkikolmikon ulkopuolelle.

 

 

Lauantaina Qatarissa kilpaillaan GP vapaaohjelma musiikilla klo 13.15 alkaen. Vuosi sitten Ruoste sijoittui Kontestrolla luokassa neljänneksi tehden senhetkisen ennätystuloksensa 81.265 %. Kilpailun taso on korkea ja tasainen, kuten tämän päivän tuloksista on nähtävissä, joten vapaaohjelmasta on muodostumassa todellinen trilleri.

Luokka alkaa klo 13.15 Suomen aikaa. Ruosteen lähtöaika on klo 14.45. Kilpailua voi seurata live striiminä: https://alshaqab.com/media/chi-al-shaqab/live-stream

 

 

Kansainvälisiä kouluratsastustuloksia 25.2.
CDI5* Al Shaqab, Qatar
FEI Grand Prix, lähti 20, sijoittui 15.
1) Patrik Kittel – Touchdown, SWE 77,652 %
2) Dinja van Liere – Hermes, NED 77,522 %
3) Hans Peter Minderhoud – Glock´s Dream Boy N.O.P., NED 77,152 %
4) Henri Ruoste – Kontestro Db, FIN 77,087 %

Täydet tulokset: https://www.longinestiming.com/equestrian/2022/chi-al-shaqab-doha/resultlist_D01.html

Järjestäjä: www.chialshaqab.com