Henri Ruoste ja Kontestro DB sijoittui 5* Grand Prix´ssa Compiègnessa

29.5.2021

Ranskan Compiègnen 5* Nations Cup -kilpailu on tärkeä etappi monelle kouluratsastusmaajoukkueelle tämän kesän olympialaisia ja Euroopan mestaruuskilpailuja ajatellen. Myös Tokioon valittu Henri Ruoste viimeistelee suorituksiaan Compiègnessa hevosellaan Kontestro DB.

Henri Ruoste ja Kontestro DB. Kuva Sportfotos Lafrentz.

Ratsukko sijoittui tänään Grand Prix -luokassa jaetulle kuudennelle sijalle tanskalaisen Charlotte Heeringin ja Bufrancon kanssa tuloksella 73.435 prosenttia. Kilpailun voitti ruotsalainen arvokisamitalisti Patrik Kittel hevosella Well Done de la Roche CMF (78.065 %). Kolmiratsukkoisen Nations Cup -joukkuekisan kärjessä ovat ensimmäisen osakilpailun jälkeen Tanska, Ruotsi ja Portugali.

Ruoste ja Kontestro saivat suorituksestaan kaksi yhdeksikköä passagesta ja peruutuksesta. Ohjelmassa oli myös useita 8,5 arvosanoja. Huomenna ratsukko starttaa Grand Prix vapaaohjelmassa musiikilla.