Heta Huhtasalo, Jone Illi ja Nea Tolonen kansallisten luokkien voittoon torstaina

24.10.2019

Heta Huhtasalo voitti Pony Tour -finaalin. Small ja Medium Tour -finaalit hypätään perjantaina.

Heta Huhtasalo - Roadwood Lad. Kuva: Hanna Heinonen.

115 cm:n tasolla hypätyn Pony Tourin finaalin voitosta lähti kilvoittelemaan kuusi ratsukkoa, joista kaksi selvitti tiensä uusintaan. Yhden virhepisteen erolla voiton vei tuloksella 3/49,30 Tallitiimiä edustava Heta Huhtasalo ponilla Roadwood Lad. Toiseksi sijoittui eiliseen tapaan Lohjan Ratsastajien Nella Tossavainen - Golden Star II tuloksella 4/38,99.

Heta Huhtasalo oli voittonsa jälkeen erittäin tyytyväinen. ”Poni ei ihmetellyt isoa areenaa ollenkaan, vaan toimi yhtä hyvin kuin kotona. Tavoitteena oli tänä vuonna tehdä hyvä, puhdas perusrata ja saada kokemusta ensi vuotta varten. Seuraavaksi tähtäämme ponin kanssa hallimestaruuksiin.”

Jone Illi - Eolita L. Kuva: Hanna Heinonen.

Myrkyn yksityisratsastajien Jone Illi - Eolita L oli voitokas myös tänään Small Tourilla. 110 cm:n aikaratsastusluokan ykköstila irtosi ajalla 48,18. Toiseksi ratsastanut Iida Pulkkinen - Olympia III (Tuusulan Ratsastajat) ei jäänyt ajalla 48,8 kauas ykköstilasta. Kolmanneksi luokassa ratsasti eilen yhdeksänneksi sijoittunut Anni Hjerpe - Energy MH (Ratsastusseura Aino) ajalla 51,03.

Nea Tolonen - Cissy. Kuva: Hanna Heinonen

Medium Tour 120 cm:n aikaratsastusluokan voittajaksi ratsasti tänään Nea Tolonen - Cissy (Ratsastusseura ORK) ajalla 48,50. Toiseksi sijoittui Pohjois-Karjalan Urheiluratsastajien Laura Patrikainen - Lucky Luck ajalla 49,26. Julia Linnanmäki - Tenor (Lakeuden Ratsastajat) olivat kolmanneksi nopeimpia ajalla 50,32.

Tulokset:

Pony Tour Final 115 cm, kilpailu, jossa perusradan ja uusinnan välissä 30 sekuntia. Lähti 6, sijoittui 2.