Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutuu 8.-12.6.2022 – seuroilla mahdollisuus osallistua

15.11.2021

Maailman ensimmäinen Hevoset Bastionissa -tapahtuma toteutuu 8.-12.6.2022. Hevoset hurmaavat lukuisissa näytöksissä tapahtuma-areenoilla Bastionissa ja Kadettikoulunkadulla. Keskiviikosta sunnuntaihin on tarjolla vauhdikasta hevosurheilua, Bastionin ratsastuskilpailut ja Cityravit Kadettikoulunkadulla aivan ympyräkaupungin ytimessä.

 

Haminan kaupungin tiedote

Vauhdikkaan ja korkeatasoisen urheilun lisäksi hevoset ja ponit tempaisevat mukaansa valloittavissa show-näytöksissä ohjelma-areenoilla. Pääset nauttimaan ponien ja hevosten tarjoamista kokemuksista ja elämyksistä myös ympäri kaupungin sijaitsevilla ohjelma-alueilla.

Bastionin holviston Horse-exposta ja Raatihuoneentorin Tuottajien markkinoilta löytyy varmasti jokaiselle kotiinviemisiä.

Hevoset Bastionissa tarjoaa ikimuistoisia elämyksiä ja kokemuksia myös ohjelma-areenoiden ulkopuolella. Näille alueille pääset kulkemaan ilman pääsylippua.

Hevoset Bastionissa -tapahtuman ohjelma julkaistaan tammikuussa 2022, jolloin käynnistyy myös tapahtuman lipunmyynti. Lisää tietoa www.hevosetbastionissa.fi

 

Hei kaikki ratsastusseuran jäsenet!

Lähestymme teitä kesän kuumimmalla hevosurheilutapahtumalla eli Hevoset Bastionissa 8.-12.6.2022, joka toteutuu Haminan legendaarisella linnoituksen alueella. Hevoset hurmaavat lukuisissa näytöksissä tapahtuma-areenoilla Bastionissa ja Kadettikoulunkadulla. Keskiviikosta sunnuntaihin on tarjolla vauhdikasta hevosurheilua, Bastionin ratsastuskilpailut ja Cityravit Kadettikoulunkadulla aivan ympyräkaupungin ytimessä.

Tapahtuman tuo yhteen hevosystävät yli lajirajojen ensi kesäkuussa, tarjoten monenlaista ohjelmaa ja nähtävää sekä tietenkin koettavaa. Tässä on oiva tilaisuus teidän seurallenne olla mukana, sillä keinoja on monia, joista voi löytyä juuri teidän seurallenne tai seuran jäsenille sopiva tapa lähteä mukaan tekemään tätä tapahtumaa.

Mitä on tarjolla?

Toimihenkilötehtävät

Tapahtuma rakennetaan alusta asti tapahtumaorganisaation voimin, nyt on paras tilaisuus päästä mukaan oppimaan, miten näin suuri tapahtuma tuotetaan ja toteutetaan. Tapahtumassa on mahdollista olla mukana monella eri tasolla ja tavalla.

Helpoin on lähteä mukaan vapaaehtoiseksi. Vapaaehtoisena saat tehtävään perehdytyksen, näet ja pääset kokemaan tapahtuman myös back stage – tyyliin eli näet mitä tapahtuu kulissien takana. Sinua ohjaavat ryhmänjohtajat, jotka ovat mukanasi koko tapahtuman ajan. Tarjolla on paljon erilaisia tehtäviä, joista varmasti löytyy juuri sinulle sopiva tehtävä.

Lisäksi tapahtumassa on tehtäväkokonaisuuksia, joihin voi lähteä mukaan koko seuran voimin, näistä saa tietoa lisää kysymällä joko Virpiltä tai Mikolta. Näitä voisi olla esimerkiksi (lastenalueet, rataryhmä, verryttely tai vaikkapa kulunvalvonta)

Meillä on luvassa myös järjestyksenvalvojan koulutusta – osallistuessasi tapahtuman vapaaehtoisena järjestyksenvalvojana, koulutus on sinulle ilmainen. Hyväksytysti kurssin suorittaneet saavat järjestyksenvalvojakortin

Tarjolla on myös mahdollisuus lähteä opettelemaan ryhmänjohtajan tehtäviä, Ryhmäjohtajalla on oma ryhmä tapahtuman aikana, RJ on vastuussa ryhmän työnjaosta ja aikatauluista, varusteista ja tehtäväalueesta. RJ:t osallistuvat palavereihin, tapahtuman aikana ja tulevat saamaan koulutuksen tehtäväänsä.

Kaikki eri vapaaehtoistehtävät ja niihin ilmoittautuminen löytyy osoitteesta https://forms.gle/WeggbppPm3syTeet7


Ohjelmatuotanto

Tapahtuman kilpailuformaattia ei vielä olla lyöty lukkoon, joten nyt on oiva tilaisuus kertoa, mikäli alueellasi on toiveita tietyntyyppisiin kilpailuluokkiin, nyt on oikea aika vaikuttaa kilpailujen sisältöön ja suunnitteluun.

Lähde yksin tai yhdessä seuralaistesi kanssa tekemään kesän kuuminta tapahtumaa Hurmaavaan Haminaan.

Hevoset Bastionissa terveisin.
Mikko Luhtala, p. 0400-971191
Virpi Nordblad, p. 050-5023667