Hevoset Bastionissa -tapahtuman liput myyntiin

14.2.2022

Haminan kaupunki tuo tapahtumakesään 2022 uuden koko perheen tapahtuman. Kesäkuun 8.-12. päivä toteutuva Hevoset Bastionissa -festivaaliviikko tarjoaa monipuolisen hevosten, ponien sekä ratsastus- ja raviurheilun ympärille rakentuvan ohjelmiston. Tapahtuman liput ovat nyt myynnissä.

 

Tiedote ja kuva Haminan kaupunki

Hevoset Bastionissa -tapahtumassa riittää nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Bastionin areenalla järjestetään sekä este- että kouluratsastuskilpailuja, esteratsastuksessa kaikissa ikäluokissa kansallisella tasolla.

Kadettikoulunkadulla järjestetään perjantaina ja lauantaina yleisön mukaansa tempaavat Cityravit. Cityravit on tavanomaisista ravikilpailuista kaupunkiolosuhteisiin rakennettu kilpailuformaatti. Kadettikoulunkadun areenalla nähdään lisäksi erilaisia hevosnäytöksiä ja vauhdikasta koiraurheilua.

Hevoset Bastionissa -tapahtuman liput ovat myynnissä 14.2. alkaen Lippu.fi:n palvelun kautta. Areenalippuja myydään sekä Bastionin että Kadettikoulunkadun areenalle.

Myynnissä on lisäksi päivälippuja, joilla on pääsy tapahtuman molemmille näytösareenoille. Hevoset Bastionissa -passi sisältää sisäänpääsyn molemmille areenoille koko tapahtuman

ajan, perjantaista sunnuntaihin. Keskiviikkona ja torstaina Bastionin areenalla toteutuviin ratsastuskilpailuihin on vapaa pääsy. Näytösareenoiden koosta johtuen, lippuja on myynnissä molemmille areenoille rajallinen määrä.
 

Tapahtuman ohjelmat hevosetbastionissa.fi/ohjelma
Tapahtuman lipunmyynti www.lippu.fi/hevoset-bastionissa