Hevoset-messut haluaa miehetkin ratsaille – ohjelmassa kovia nimiä

23.3.2018

Tiedote: Tampereen Messut


Messutunnelmaa, kuva Merja Ojala

Hevoset-messut haluaa miehetkin ratsaille – ohjelmassa kovia nimiä

Kyllä kypärälle -kampanja, koko hevosalan turvallisuus ja monipuolinen ohjelmatarjonta ovat keskiössä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 7.–8.4.2018 jo 10. kertaa järjestettävillä Hevoset-messuilla. Laaja ohjelmasisältö koostuu peräti kolmesta klinikasta, suosituista näytöksistä sekä kilpailuista, työnäytöksistä ja tietoiskuista. Ravipuoli on tapahtumassa entistä enemmän esillä ja ensimmäistä kertaa messuilla esittäytyy myös pararatsastus. Lauantaina 7.4. luovutetaan 9. kerran hevosalan oma Vuoden Kavionjälki -tunnustus. Suomen suurimmassa hevosalan tapahtumassa on yli 200 näytteilleasettajaa, viimeksi messuilla oli ennätykselliset 15 855 kävijää.

Ratsastus ja hevosharrastus mielletään perinteisesti naisten ja tyttöjen harrastukseksi ja tallit alueiksi, joihin miespuolisilla ei ole asiaa. Miesten ratsastusinnostus on kuitenkin lisääntynyt vuosi vuodelta ja koko ala toivookin heitä mukaan harrastamaan. Hevoset-messuilla miesten ja poikien on mahdollista päästä tutustumaan hevoseen eläimenä ja kokeilemaan ratsastusta ammattilaisen ohjauksessa. Miehet nostetaan ratsaille lauantaina ja sunnuntaina E-hallin Racing-alueella.
Lue uutinen: ”Nyt tiedän, miksi tallille pitää päästä” – Miehet ja pojat ratsaille myös messuilla

Paneelissa puhuttaa turvallisuus – kymppikerran kunniaksi kolme klinikkaa

Tänä vuonna Hevoset-messut on näkyvästi mukana ratsastusonnettomuudessa vammautuneen Saara Auvisen luotsaamassa Kyllä kypärälle -kampanjassa ja hallista löytyy Toni Niemisen isännöimä Hevoset-messut feat. Kyllä kypärälle -yhteisosasto. Lauantaina osastolla vierailee muun muassa Katja Ståhl ja Korumies Arvi ja sunnuntaina esteratsastaja Anna-Julia Kontio. Messujen juontaja Ronja Salmen vetämä Taito lisää turvallisuutta – tunnista, ennakoi javalmistaudu -keskustelupaneeli järjestetään sunnuntaina.

Hevoset-messujen odotetuimpiin ohjelmasisältöihin kuuluvat jälleen erilaiset este- ja kouluratsastusklinikat, joista vastaavat tällä kertaa tähtivalmentajat Anna-Julia Kontio, Henri Ruoste ja Mikko Mäentausta.
Lue uutinen: Kymppikerran kunniaksi kolme klinikkaa
Lue lisää: www.hevosmessut.fi (Kävijälle/Ohjelma)

Hevoset-messut juhlii 10. järjestämiskertaansa myös iltajuhlan merkeissä. Juhla, jossa palkitaan hevosalan toimijoita, järjestetään yhteistyössä Suomen Ratsastajainliiton kanssa 7.4. Hotelli Tornissa.
Lue uutinen: Hevoset juhlii pyöreitä iltajuhlassa – Messut ja SRL palkitsevat hevosalan toimijoita

Hevoset 2018 -messut 7.–8.4.2018 Tampereen Messu-ja Urheilukeskuksen A- ja E-hallissa. Auki la 7.4. klo 9–18 ja su 8.4. klo 9–17. Päivälippujen hinnat ennakkoon: aikuiset 18 €; opiskelijat, eläkeläiset ja nuoret (7–15 v) 15 €, SRL:n ja SHKL:n jäsenet 9 €. Kahden päivän lippu 22 €. Liput iltajuhlaan 53,50 €. Ennakkoliput myy www.ticketmaster.fi. Päivälippujen hinnat portilta: aikuiset 22 €; opiskelijat, eläkeläiset ja nuoret (7–15 v) 17 €, SRL:n ja SHKL:n jäsenet 11 €. Kahden päivän lippu 27 €. Lapset alle 7 v aikuisen seurassa maksutta, alennukset voimassa olevaa korttia näyttämällä. Hevoset-messut järjestää Tampereen Messut Oy.

LISÄTIEDOT: www.hevosmessut.fi
Facebook: www.facebook.com/Hevosmessut, Twitter: @TampereenMessut, #Hevoset