Hevosopistolle menestystä oppilaitosten välisissä kilpailuissa

17.5.2022

EEN Student Competition on oppilaitosten välinen kilpailu, johon EEN koulut valitsevat kaksi opiskelijaa ja yhden tai kaksi opettajaa, jotka toimivat kilpailuissa valmentajina. Kilpailut käytiin Hollannin Barneveldissa 12.-14.5.2022. Joukkuekilpailussa ratsastetaan koulu ja esteratsastusta ja pidetään opetustunti. Eri osakilpailujen perusteella lasketaan joukkueiden tulokset. Opettamisenosuus lasketaan kertoimella kaksi.

Kristina Lindblad (vas.), Anu Korppoo ja Sofia Roos.

 

Tiedote Hevosopisto

Joukkueet arvotaan niin, että jokaisessa joukkueessa kaikki ovat eri maista. Tänä vuonna Hevosopisto edusti seuraavissa joukkueissa:

Joukkue 2 jäsenet Kristina Lindblad (Ypäjä, Suomi), Fransiska Sturzlinger (Itävalta), Cilla Gavel (Norja) ja valmentajina Mette Hendriksen (Flyinge) ja Bart Bax (Hollanti). Joukkue 5 Sofia Roos (Ypäjä, Suomi), Hanna Helgerud (Ruotsi), Charlotte Hansen (Belgia) ja valmentajina Hanne Dahl (Norsk Hestecenter, Norja) ja Heinz Wähter (Itävalta).

Joukkue numero 4 valmentajana Anu Korppoo (Ypäjä, Suomi) ratsastajina Paul Magre (Saumur, Ranska), Stephanie Lager Andersson (Flyinge, Ruotsi) ja Merel Vandebroek (Belgia).

Joukkuekilpailuissa tuli hieno menestys!

Kristinan Lindbladin joukkue sijoittui sijalle kolme ja saavutti pronssimitalin. Sofian Roosin joukkue sijalle viisi. Anu Korppoon valmentama joukkue sai hienosti hopeaa.

Henkilökohtaiseen kilpailuun kvaalautui kuusi ratsukkoa kahdeksastatoista. Sofia Roos ja Paul Marge pääsivät hevosopistolaisten joukkueista semifinaaliin. Kokonaiskilpailuissa Paul Magre sai pronssia ja Sofia Roos sijoittui erittäin hyvällä tuloksella pistesijalle neljänneksi. Sofia sai erittäin hyvää palautetta istunnasta ja estekilpailuissa Sofia ratsasti varmalla hyvällä rytmillä ja suoritti tehtävät hyvin.

Kouluratsastuksenopettamisessa tuli erityistä kiitos pedagogisesta toteutuksesta ja tuntisuunnitelmasta. Kilpailun finaalissa ratsastivat Maria Schulte-Spechtel (Warendor, Saksa) ja Lisa Klopman (Aeres, Hollanti). Maria voitti kilpailun ja Lisa tuli toiseksi. Esteratsastuksenopettamisen jälkeen tilanne oli miltei tasan ja kilpailun ratkaisi tällä kertaa esteratsastus, jossa Maria ratsasti todella hyvin radan.

EEN Student Competition 2022

Equestrian Educationel Network
Student Competition 2022 Barneveld, Hollanti