Hevosopiston International Week tuo Ypäjälle huippuvalmentajia

18.11.2022

Ypäjällä on tarjolla kansainvälistä huippuosaamista ratsastuksen olympialajeissa! Hevosopiston International Week on 28.11.-1.12., ja sillä valmentavat ja kouluttavat valmentajia, opettajia ja ohjaajia kansainvälisesti arvostetut nimet, Richard White, Pether Markne ja Christopher Bartle.

Richard White ja Kyra Kyrklund.

 

Richard White on kansainvälisesti arvostettu kouluratsastusvalmentaja ja tunnetaan erityisesti istuntaspesialistina sekä Kyra Kyrklundin yhteistyökumppanina.

 

Pether Markne.

Pether Markne on itsekin kilpaillut kansainvälisesti sekä koulu- että esteratsastuksessa, ja hänet tunnetaan Malin Baryard-Johnssonin pitkäaikaisena valmentajana. Markne valmentaa tällä hetkellä Norjan molempien lajien maajoukkueita.

Christopher Bartle on hänkin kilpaillut menestyksekkäästi, olympialaisia myöten, koulu- ja kenttäratsastuksessa ja toimii Iso-Britannian kenttämaajoukkueen valmentajana.

Nelipäiväisen International Weekin ohjelmaa ovat tervetulleita seuraamaan kaikki ratsastuksen valmennuksesta kiinnostuneet. Tapahtuma on osa Ratsastajainliiton OKM:n tukemaa osaamisen kehittämisen hanketta.

 

Christopher Bartle.

 

Lue lisää ja katso aikataulu: LINKKI