Hienoja EM-maastoratoja Fontainebleussa

14.7.2018

Axel Lindberg ja My Laptop, arkistokuva SRL Hanna Heinonen

Nuorten ja junioreiden koulu- ja kenttäratsastuksen EM, Fontainebleu 

Suomalaisratsastajilla nähtiin hienoja suorituksia Fontainebleun EM-kilpailujen maastoesteradalla lauantaina. Kilpailu ratsastettiin painostavassa helteessä, mutta sekä nuorten Axel Lindberg ja My Laptop sekä junioreiden Veera Manninen ja Colibri selvittivät haastavat radat ilman estevirheitä tuloksena vain niukasti yliaikaa, 0,8 virhepisteen verran. Molemmat kohensivat samalla sijoitustaan kokonaiskilpailuissa. Lindberg on nyt 16. tilalla ja Manninen 21:s ennen sunnuntain ratkaisun paikkoja.

- Upeat ratsastukset! Kaikkien arvio oli aluksi, että rata on helppo, mutta se onkin osoittautunut yllättävän haastavaksi, toteaa joukkueenjohtaja, maajoukkuevalmentaja Pike Herd.

Johanna Pohjonen oli hienosti yhdeksäs nuorissa kouluratsastuskokeen jälkeen ratsullaan Conner K. Maastossa tuli harmillinen estevirhe, mikä maksoi samalla kalliisti aikaa ja tipautti ratsukon 35 tilalle. Sami Siltakorpi ja Lucky Accord saivat junioreissa myös yhden estevirheen ja yliaikaa, kilpailussa nyt 51. tilalla.

- Johannan hevonen meni nelosesteellä vinolla linjalla c-osalta ohi, minkä päälle uuden sujuvan tien otto maksoi aikaa. Samin kisakonkarille hyppy expoalueelle valkoisten telttojen keskelle oli tänään liikaa. Molemmilla oli muutoin todella hienot radat, Herd toteaa.

EM-kilpailu ratkeaa rataesteillä sunnuntaina, juniorit aloittavat klo 14.45  ja nuoret 17.30. 

Väliaikatilanteet: Nuoret / Juniorit

Lisää kuvia ja kuulumisia SRL:n FB-sivulla: https://www.facebook.com/suomenratsastajainliitto/

Nuorten ratsastajien ja junioreiden EM, Fontainebleau, Ranska / https://fontainebleau2018.com/

Tulospalvelu online: http://www.longinestiming.com/#!/equestrian/2018/1560/html/en/longinestiming/index.html
Kenttä myös: https://www.rechenstelle.de/en/agenda/2018/fontainebleau/

FEIn livestriimauksia: