HIHS 2023 – SRL palkitsi kuukauden vapaaehtoisen sekä ansioituneita maajoukkueratsastajia

21.10.2023

Suomen Ratsastajainliitto palkitsi sekä arvokisoissa puhtaan radan tehneitä esteratsastajia että kuukauden vapaaehtoisen yhdessä Back On Trackin kanssa.

Tuplanollaradan tehneet palkitut ratsastajat. Kuva Satu Pirinen

 

Esteratsastajille palkinnot luovuttavat Acc Solutions Jani Sinerkari, Suomen Ratsastajainliiton urheilujohtaja Jutta Koivula ja estemaajoukkueen kapteeni Mikko Mäentausta.

Suomen Ratsastajainliitto palkitsi estemaajoukkueen tänä vuonna arvokilpailujen ja Nations Cup -kilpailujen joukkuekilpailuissa tehdyistä upeista tuplanolla tuloksista. Tuplanollan tekijät palkittiin Acc Solutions’n lahjoittamilla stipendeillä.

Palkinnon saivat:
Anniina Nordström (Nations Cup, Drammen)
Pipsa Koski (PM-kilpailuissa)
Jone Illi (EM-kilpailuissa)
Sani Illi (PM-kilpailuissa)
Nella Mäyrä (PM-kilpailuissa)

Lokakuun kuukauden vapaaehtoinen on Piia Ahokas

”Vapaaehtoistoiminnassa parasta on mielestäni yhteisöllisyys: kuin tapahtuman ajaksi saisi itselleen kokonaan uuden lisäperheen, jossa kaikki auttavat toisia ja pyrkivät samaan lopputulokseen, onnistuneeseen tapahtumaan. Seurapuolella tämä toimii vielä laajemmin, kun kavereita kannustetaan myös arjessa kisojen ulkopuolella, ja kulminoituu vuosittain Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnallisissa mestaruuksissa, jossa yhteishenki omassa porukassamme on aivan mieletön”, kertoo Piia Ahokas.

Vapaaehtoistoiminta on ratsastusyhteisön kantavia pilareita, ilman sitä ei Suomen ratsastus olisi samanlaisensa. Vapaaehtoisia löytyy niin seuroista, kilpailuista, talleilta, työryhmistä ja luonnollisesti myös Helsinki International Horse Show’sta.

Helsinki Horse Show, Suomen Ratsastajainliitto ja Back on Track palkitsivat Horse Show’n areenalla lokakuun kuukauden vapaaehtoisen Piia Ahokkaan. Palkinnon luovuttivat Back on Trackin maajohtaja Krista Virtanen ja Suomen Ratsastajainliiton vapaaehtoistoiminnan kehittäjä Emmi Korpiola. Lokakuun kuukauden vapaaehtoinen toimii vapaaehtoisena mm. omassa seurassaan sekä tietenkin Horse Show’ssa.

 

Krista Virtanen, Piia Ahokas ja Emmi Korpiola. Kuva Aino Tervonen