HIHS: Black Horse Young Horses Tour 4-7-vuotiaille

23.10.2019

Tulevaisuudet huippuhevoset ottivat mittaa toisistaan ja kilpakentästä keskiviikkoillan Black Horse Young Horse Tour -luokissa.

Nelivuotiaiden 90 cm luokkaan osallistui kuusi ratsukkoa ja kaikki onnistuivat puhtaan radan suorittamisessa.

Viisivuotiaiden 110 cm luokkaan osallistui 13 ratsukkoa. Voittoisasti ratsasti Riikka Harjula hevosella Crunchtastic ajassa 33.20 ja toiseksi tuli Madis Morna hevosella I’m Quick ajassa 34.49.

Riikka Harjula hevosella Crunchtastic. Valokuva Satu Pirinen

Kuusivuotiaiden 120 cm luokkaan osallistui 14 ratsukkoa. Ensimmäiseksi ratsasti Jonna Normia hevosella Polyfiena ajassa 33.26 ja toiseksi sijoittui Ilona Mattila hevosella Poly Cloud ajassa 34.59.

Jonna Normia hevosella Polyfiena. Valokuva Satu Pirinen

Seitsemänvuotiaiden 125 cm radalle lähti neljä ratsukkoa. Tällä kertaa voittajaksi ratsasti Venla Keränen hevosella Cornetta ajassa 34,41 ja toiselle sijalle ratsasti Janina Kvarnström hevosella Heather Nova ajassa 37,58.

Venla Keränen hevosella Cornetta. Valokuva: Satu Pirinen

Tulokset:

Black Horse 4-vuotiaat 90 cm, puhdas rata. Lähti 6 sijoittui 6.