Hippos-lehden kustantajaksi Tekir Oy

1.6.2010

Suomen Ratsastajainliiton lehti Hippos on siirtynyt Tekir Median kustannettavaksi.

Ratsastajainliitto tähtää ratkaisulle entistä ammattimaisempaan lehdentekoon. Liitto on edelleen Hippoksen julkaisija ja lehti kuuluu Ratsastajainliiton jäsenetuihin. Lehden ulkoasua ja sisältöä kehitetään. Lehtiuudistus toteutetaan vuoden 2009 loppupuolella.

- Olemme monella taholla miettineet jäsenlehtemme ilmeen uudistamista ja siihen liittyviä vaihtoehtoja. Nyt tähän on hyvä mahdollisuus, kun kustantajana toimii lehdenteon ammattilainen hyvillä resursseilla. Olen vakuuttunut, että Tekir Oy pystyy auttamaan meitä menestyksekkäästi uudistustyössä, sanoo Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwall.

- Hippos-lehti sopii erinomaisesti kustannettavaksemme. Uskomme, että yhteistyössä teemme Hippoksesta entistä kiinnostavamman lehden sekä lukijoille että ilmoittaja-asiakkaille, toteaa Tekir Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa.

Tekir Mediassa lehden päätoimittajana toimii Kati Ala-Ilomäki, ja lehden toimituspäällikkönä jatkaa Miia Lahtinen.

Hippos ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden levikki on 37 000.

Tekir Media kustantaa myös liikematkailijoille suunnattua Welcome to Finland -lehteä, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi. Tekir Media on osa Tekir Oy:tä, jonka omistaa Saukkomaa.