Horse & Rider in Motion Järvenpäässä viikonloppuna – vielä mahtuu mukaan!

1.2.2018


Tiedote: Hevosalan Edistämisyhdistys ry

Horse & Rider in Motion Järvenpäässä viikonloppuna – vielä mahtuu mukaan!

Hevosalan Edistämisyhdistys ry järjestää nyt viikonvaihteessa kiinnostavan ja monipuolisen Horse&Rider in Motion -tapahtuman Järvenpäässä Ratsastuskeskus Ainossa. Yleisölle avoimet osuudet alkavat perjantaina klo 17 ja jatkuvat läpi lauantain ja sunnuntain. Lippuja on vielä saatavana sekä koko tapahtuman ajaksi että päiväkohtaisesti.

Horse & Rider in Motion 2018 tarjoaa runsaasti näkökulmia ratsastajan istuntaan ja kehon käyttöön sekä hevosen liikemekaniikkaan. Jaossa on myös ideoita hevosten suorituskyvyn hallintaan ja kehittämiseen sekä teorian että käytännön valmennusten kautta. Yleisö on tervetullut osallistumaan keskusteluun.

Huipputason asiantuntijana ja valmentamassa nähdään ranskalainen Jean Luc Cornille, jonka ohella mukaan on saatu kovat kansainväliset nimet saksalainen Susanne von Dietze ja yhdysvaltalainen Elizabeth Uhl.

Kotimaisista asiantuntijoista mukana ovat Annika Schulman, Tuulia Luomala, Lauri Alanko, Sari Pakula, Eeva Jaakonsalo ja Mia Stellberg. David Marlinin estyttyä sairastumisen vuoksi tilalla kuullaan ruokinta-asiantuntija Ulla Tennbergin ja ell Laura Laakson puheenvuorot.

Tapahtuman tarkoitus on tuottaa terveyttä ja hyvinvointia sekä ratsastajille että hevosille, minkä ohella sen tuotto suunnataan hyvään tarkoitukseen. Viime vuoden potti 5.000 euroa lahjoitettiin HOPE yhdistykselle vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten ratsastusharrastuksen tukemiseen. Tänä vuonna kerätään rahastoa Suomen Ratsastusterapeutit ry:lle, minkä avulla tarjotaan ratsastusterapiaa tarvitsijoille, jotka jäävät Kelan korvauksien ulkopuolelle.

Tapahtuma: https://www.horseinmotion.org/
Ohjelma: https://www.horseinmotion.org/aikataulu-2018
Esiintyjät ja luennot: https://www.horseinmotion.org/esiintyjat-luennot
Facebook: https://www.facebook.com/events/1061097077374755/

Lipunmyynti: https://horseinmotion.tapahtumiin.fi/fi/
- Lippuja voi ostaa helposti suoraan netistä myös viikonlopun aikana, ovella näytetään vain saatu vahvistus.