Huomisen hevosala kiinnostaa kansanedustajia

11.10.2018

Hevosalan järjestöt välittävät alan viestin kevään eduskuntavaaleihin seminaarissa Tampereella 15.11.2018.

Huomisen hevosala kiinnostaa kansanedustajia – Tampereen seminaarissa ajankohtainen ohjelma

Yhteiskunnallisesti vaikuttava hevosala -seminaari pidetään 16.11.2018 Tampereella. Hevosalan järjestöt välittävät tapahtumassa viestin kevään eduskuntavaaleihin, minkä jälkeen huomisen hevosalasta keskustelevat mm. Sofia Vikman (Kok.), Pertti Hakanen (Kesk.), Leena Meri (Ps.), Kari Kulmala (Sin.) ja Jari Myllykoski (Vas.).

”Järjestöjen kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa koko hankkeen ajan. Kuvaavaa on, että esimerkiksi tähän päätöstapahtumaan on Suomen Hippoksen ja Eduskunnan Hevosystäväinseuran kautta tavoitettu kansanedustajia mukaan,” kertoo Sirpa Pussinen Uudistuva hevostalous -hankkeesta. Iltapäivän osuudessa keskitytään asiantuntijakatsauksina ja keskusteluina hevosalan työllistävyyteen, mielikuviin, yrittäjyyteen ja vastuullisuuteen.

Yhteiskunnallisesti vaikuttava hevosala - seminaari on maksuton, mutta edellyttää sitovaa ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudessa julkaistaan painotuore ”Uudistuva hevostalous” -julkaisu, jonka osallistuvat saavat mukaansa. Ilmoittautumisaika päättyy 1.11.  Ilmoittautumiset kotisivujen kautta www.hippolis.fi/uusihevostalous. Lisätietoa myös somekanavilla @uusihevostalous.

Tapahtumaa voi myös seurata livenä Uusi hevostalous Periscope-TV:n ja jälkikäteen julkaistavien Uusi hevostalous -kanavan YouTube-videotaltiointien kautta.

Valtakunnallisen Uudistuva hevostalous -hankkeen toteuttajana on HAMK, yhteistyössä Hippoliksen ja Luken kanssa. Rahoituslähteenä on EU:n maaseuturahasto.

Ohjelma