Hyvinkään Ratsastajat juhlisti 30-vuotista taivaltaan kansallisten lännenratsastuskilpailuiden merkeissä

2.6.2022

Hyvinkään Ratsastajat Ry järjesti 28.-29.5. Hyyppärässä perinteisen kaksipäiväisen Riverside Western Weekend by Tempur -lännenratsastuskilpailun, tänä vuonna seuran 30-vuotisjuhlakilpailuna. Kilpailun yhteydessä järjestettiin seuratason Masters & Champions –mestaruuskilpailu trailissa ja all aroundissa. Tuomarina toimi Magdalena Szarszewska.

Tiia Jokivalli ja  CL Kay Cees Dixie. Kuva Tuuli Männistö

 

Hyvinkään Ratsastajat Ry:n tiedote 

Sateisen sääennusteen vastaisesti ja kilpailijoiden iloksi lähes koko kilpailu saatiin käydä poutasäällä, ja sunnuntaina aurinkokin lämmitti mukavasti. Kilpailtavina lajeina olivat trail, trail in hand, ranch riding, horsemanship ja pleasure, joissa startattiin myös alue- ja kansallisella tasolla. 

Masters & Champions –mestaruuden vei trailissä Mari Mamia hevosella Absolute A City Guy, hopeaa ratsasti Hanna Oksanen ja Nevan Kulkuri, pronssilla Lea Hanninen ja L.R. Pole Star Sky. All around –lajien yhdistetyssä mestaruudessa kultaa ratsasti Lea Hanninen ja L.R. Pole Star Sky, hopealle Mariia Niskavaara ja Am Just A Toyboy, pronssille Amanda Aartolahti ja Taiga. 

Viikonlopun suurimmat luokat olivat alue- ja kansallisen tason trailit. Lauantaina tiukan kilpailun voiton vei Janina Salo hevosella AJ Spark O Rima. Sunnuntaina ensimmäisen kansallisen trailin voitti Tiia Jokivalli ja CL Kay Cees Dixie, ja jälkimmäisen kansallisen trailin voiton vei Ella Korkkinen ja Szpak. 

Ella Korkkinen ja Szpak. Kuva: Tuuli Männistö

 

Lauantain aluetason trailin voitti Paula Suomalainen ja Check Out My Daddy, sunnuntaina voiton vei Lilja Pakaslahti ja Antiik.   

Hyvinkään Ratsastajat Ry kiittää kaikkia kilpailijoita, yleisöä, toimihenkilöitä sekä yhteistyökumppaneita, etenkin kauden pääsponsori Tempuria mahtavasta kilpailuviikonlopusta. Seuraava lännenratsastuskilpailu  Hyyppärässä, Riverside trail Day, on 3.7. 

Teksti: Annika Särkänmäki / Hyvinkään Ratsastajat ry