Janna Jensen ja Hamont voittoon Korpikylä Spring Tourissa

16.5.2022

Korpikylä Spring Tourin sunnuntain 140 cm pääluokan Prix de Wahlstenin voitti JCC Ridersin edustaja Janna Jensen hevosellaan Hamont. Toisen sijan jakoivat Madis Morna - Herbert ja Rein Pill – Sloopy Z.

Janna Jensen ja Hamont. Kuva Korpikylän Ratsastajat.

Tiedote Korpikylän Ratsastajat/ Helena Rosti-Salo

”Rata oli tosi hyvä ja Johku [Johanna Mikkola] on kyllä varmasti maan paras ratamestari. Meille se toimi valmisteluna ensi viikonlopun Pohjola-sarjan avaukseen. Hevoset ovat olleet Hollannissa pari kuukautta kevättä viettämässä ja olemme kilpailleet siellä. Ei haluttu pitää liian pitkää kilpailutaukoa tässä välissä, sen takia tultiin tänne”, Janna Jensen kertoo.

”Ensi viikonloppuna tehdään Pohjola-sarjaa ja sitten on tarkoitus, että juuri tämä hevonen, joka tänään voitti, tekee Drammenissa Nations Cupin sitten kesäkuun alkupuoliskolla. Se on seuraava kilpailu tälle hevoselle. Me olimme Korpikylässä kilpailemassa vain tänään, ja sää suosi meitä sekä vältyttiin näiltä pilviltä. Mikä parasta ei kastuttu. Olen aina tykännyt ja viihtynyt täällä Korpikylässä hyvin - Johku ratamestarina ja aurinko paistaa. Ei ole mitään valitettavaa.” 

Korpikylän ratsastajat ja Korpikylän Kartanon ratsastuskeskus kiittää Spring Tourille osallistuneita ratsukoita ja tukijoukkoja onnistuneesta kilpailuviikonlopusta.

Tulokset: https://online.equipe.com/fi/competitions/47700