Janna Jensenistä ja Hamontista senioreiden hallimestari 2021

6.12.2021

Vuoden 2021 senioreiden hallimestariksi ratsasti Janna Jensen ja Hamont. Jensen oli toinen tuplanolla ratsastajista 145 cm korkeudella hypätyssä mestaruusluokassa. Toiseksi sijoittuivat Maija Yli-Huhtala ja Birchcape´s Wonderland, jotka jäivät toisen kierroksen ajassa yli viisi sekuntia Jensenin ajasta. Kolmas oli Susanna Granroth ja KG Corazon.

Hallimestarit 2021 Janna Jensen ja Hamont. Kuvat Elli Heimonen.

Maija Yli-Huhtala ja Birchcape´s Wonderland.

Nuorissa voittoon hyppäsivät Ida Lindblom ja Gerton. Pipsa Koski ja Iprimero jäivät sekunnin verran Lindblomin ajasta ja sijoittuivat toiseksi. Virolainen Mia-Marleena Lanno ja Haloubet olivat kolmas yhdellä pudotuksella.

Nuorten hallimestarit Ida Lindblom ja Gerton.

Pipsa Koski ja Iprimero.

Veteraaniratsastajien 120 cm luokkaan lähti kolme ratsukkoa. Mestaruuden pokkasi Minna Eranka ja Idee Recue Dew-Drop. Ratsastuksenopettajien mestaruudesta käytiin sadasosasekuntitaisto, jonka voitti Miila Mättölä ja Quintessa V. Salla Varenti ja Moon Boy olivat toinen.

Veteraaniratsastajien hallimestarit Minna Eranka ja Idee Recue Dew-Drop.

Ratsastuksenopettajien mestarit Miila Mättölä ja Quintessa V.

Salla Varenti ja Moon Boy.

Hevosopisto Jumping Indoor sarja 2021-2022

Hevosopisto Jumping Indoor December oli myös yksi uuden esteratsastuksen hallisarjan osakilpailu. Kilpailusarjoja ovat Hallisarja 140 cm tasolla, Krafft & Oranta Equus Shining Star nuorille hevosille, Back on Track indoor cup 110 cm korkeudella, Black Horse indoor cup 120-tasolla sekä Satula.com Equipe indoor cup 130 korkeilla esteillä! Sarjoissa on neljä osakilpailua sekä finaali.

Senioreiden hallimestaruus 145 cm arv. AM3, 12 lähtijää ja 3 sijoittuu
1) Janna Jensen – Hamont, JCC Riders 0-0/42.75, 2) Maija Yli-Huhtala – Birchcape's Wonderland, Ratsastusseura Varsa 0-0/48.03, 3) Salla Varenti – Ypäjä Isandra, Ypäjän Ratsastajat 4-8/48.07, 3) Susanna Granroth – KG Corazon, Hattel Riders 4-0/41.69, 3) Madis Morna – Herbert, Ratsastusseura Aino 4-0/46.56, 3) Kullo Kender – Go For it, Viro 4-4/44.83,…

Nuorten ratsastajien hallimestaruus 140 cm arv. AM3, 10 lähtijää ja 3 sijoittuu
1) Ida Lindblom – Gerton, Helsingin Ratsastajat 0-0/41.67, 2) Pipsa Koski – Iprimero, Hattel Riders 0-0/42.79, 3) Mia-Marleena Lanno – Haloubet, Viro 4/70.78,

Mia-Marleena Lanno ja Haloubet.

Veteraaniratsastajien hallimestaruus 120 cm arv. AM3, 3 lähtijää ja 1 sijoittuu
1) Minna Eranka – Idee Recue Dew-Drop, Tampereen Ratsastusseura 10/86.96,…

Ratsastuksenopettajien mestaruus 2021 115 cm arv. AM5. 4 lähtijää ja 2 sijoittuu
1) Miila Mättölä – Quintessa V, Etelä-Karjalan Urheiluratsastajat 0-0/41.43, 2) Salla Varenti – Moon Boy, Ypäjän Ratsastajat 0-0/41.44,…