JEM kenttäratsastus

1.6.2010

CH-EU-C / J AVENCHES 4.8.

Sulander sai kaksi kieltoa maastossa
Anna-Riikka Sulander ja Lorenzo III saivat kenttäratsastuksen juniorien EM-kilpailun maastokokeessa Sveitsissä kaksi kieltoa samalla esteellä, eli ratsukon pistesaldoon lisättiin 60 virhepistettä. Sijoitus on nyt ennen rataestekoetta 59. Kilpailua johtaa Britannian Laura Collett, toisena on Saksan Franziska Roth ja kolmantena Ruotsin Christoffer Forsberg.

- Anna-Riikka ratsasti koko alkuradan erinomaisesti, kaikki vaikeat haudat, vesiesteet ja tekniset tehtävät sujuivat ongelmitta. Radan 29 esteellä, kun 4 kilometriä oli jo takana, ja vain muutama hyppy jäljellä, hevonen tuli ratsastajalleen vahvaksi. Anna-Riikka ei saanut sitä hallintaansa ja ajautui sarjaesteestä ohi kaksi kertaa peräkkäin. Huolimatta kahdesta ohimenosta, ratsukko tuli maaliin ilman yliaikavirhepisteitä ja hevonen pirteänä, kertoi joukkueenjohtaja ja valmentaja Seppo Laine.

Sunnuntaina aamulla on hevostarkastus ja iltapäivällä on viimeisen osakokeen, rataesteiden vuoro.

Anna-Riikka Sulander on valmentautunut Piia Pantsun luona Ruotsissa ja kilpaillut sieltä käsin, ottaen mm. kaksi sijoitusta yhden tähden luokista. Kotona Suomessa häntä valmentavat Katja Leskinen ja Seppo Laine.

Tulokset
Luokka kenttäratsastuksen juniorien EM
koulu- ja maastokokeet, väliaikatulos 2/3, 71 lähti

1) Laura Collett / Rayef Britannia 35,50, 2) Franziska Roth / Dictus J Saksa 35,70, 3) Christoffer Forsberg / Grafman Ruotsi 36,08,… 59) Anna-Riikka Sulander / Lorenzo III Suomi 101,96

Järjestäjän sivut ja kaikki tulokset: www.complet-avenches.ch