Juhlavuosi on alkanut!

1.1.2020

Suomen Ratsastajainliitto täyttää tänä vuonna sata vuotta. Juhlia vietetään monin tavoin vuoden kuluessa, tule sinäkin mukaan!

15. helmikuuta järjestetään Vantaalla Ratsastuksen tulevaisuus -foorumi. Kaikki harrastajat ja alan ammattilaiset ovat tervetulleita keskustelemaan siitä, missä lajimme on nyt ja mitä meidän pitäisi tehdä tulevaisuudessa. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt käynnissä osoitteessa https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/tulevaisuusfoorumi/

Keväällä satavuotisteemaa pidetään yllä muun muassa GoExpo Horse -tapahtumassa Helsingissä ja Hevoset-messuilla Tampereella.

Kesän päätapahtumiin kuuluvat eri lajien pohjoismaiset mestaruuskilpailut sekä ratsastuskoulujen oppilaiden mestaruuskilpailut Ypäjällä. Toki tänä vuonna tapahtuu paljon muutakin juhlavuoden kunniaksi, siitä pitävät huolta aktiiviset alueet ja seurat.

Juhlavuosi huipentuu gaalaan 28. marraskuuta Helsingissä.

 

Lähetä oma tervehdyksesi

Julkaisemme Ratsastajainliiton facebook-sivuilla liitolle tulevia tervehdyksiä ja onnitteluja pitkin vuotta. Jos haluat olla mukana onnittelemassa, voit lähettää oman viestisi – joko kuvan, tekstin, videon tai näiden yhdistelmän meille sähköpostilla: jutta.koivula@ratsastus.fi

Voit myös lähettää meille rakkaimpia hevosmuistojasi, jotka haluat julkaistavaksi Ratsastajainliiton sosiaalisen median kanavilla.

 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Juhlavuonna tarvitaan vapaaehtoisia moniin erilaisiin tehtäviin. Tulemalla mukaan vapaaehtoistoimintaan pääset mukaan kurkistamaan
kulissien taakse erilaisiin tapahtumiin sekä osallistumaan itse juhlaan. Näin olet mukana tekemässä historiaa ja varmistamassa liittomme jatkumista vielä ainakin toiset 100 vuotta.

Tehtäviä on paljon erilaisia ja jokaiseen tapahtumaan avataan erikseen ilmoittautumislomake vapaaehtoisitehtäviin. Tarkemmat tehtävänkuvaukset löytyvät aina tapahtuman yhteydestä.

Seuraa SRL:n tiedotuskanavia eli nettisivuja ja facebook-sivuja. Ilmoitamme heti, kun avaamme ilmoittautumislomakkeen uutta tapahtumaa varten. Tulevaisuusfoorumi keräsi ennätysajassa tarvittavat vapaaehtoiset, kiitos siitä heille. Seuraa tiedotusta ja ole nopea, jos haluat mukaan seuraavaan tapahtumaan.

Rento meininki, hauskaa yhdessä tekemistä, monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä ja uusia tuttavuuksia eri puolelta Suomea, näistä on SRL:n vapaaehtoistehtävät tehty.
 

 

Sata syytä rakastua ratsastukseen

Keräämme listaa siitä, mitkä kaikki syyt saavat meidät rakastumaan hevosiin ja ratsastukseen. Lähetä omat perustelusi osoitteessa https://www.ratsastus.fi/ratsastamaan/100-syyta-rakastua/

 

Juhlavuoden nettisivut: https://www.ratsastus.fi/srl100/

 

Kuvat: Marko Björs ja Jutta Koivula