Kansainvälinen vikellyskilpailu käynnistyi Ypäjällä

10.6.2022

Vikellyksen kansainväliset ja PM-kilpailut starttasivat Ypäjällä perjantaina yhden tähden luokilla. Lapsien 1* luokan voitti Peppi Rasi pistein 6,452. Peppi vikelsi hevosella Nattens Anastasia juoksuttajanaan Sanna Tapojärvi-Rasi. Toiseksi sijoittui Pihla Väkeväinen 6,421, hevosella C'est Moi juoksuttajana Oona Pekkala. Kolmas Sanni Alamattila 6,385, hevosella C'est Moi juoksuttajana Oona Pekkala.

Lapsi Peppi Rasi ja juoksuttaja Sanna Tapojärvi-Rasi vastaanottavat palkintoaan. Kuva Sini Sillanpää.

Tiedote Emma Pakkanen

Neljänneksi sijoittui Venla Reittonen 6,114 hevosella Atterupgaards Marlene II, Oona Pekkalan juoksuttamana. Viidenneksi sijoittui Neela Mollberg 6,079 hevosella Cazorro Leon, juoksuttajana Aime Nederström-Alanko. Kaikki lapset kvaalasivat 2*-luokkaan.

Junioreiden tyttöjen 1* luokan voitti Elvi Tiihonen 6,799 hevosellaan Kuba, juoksuttajana Nienke de Wolff. Toiseksi sijoittui Tiitu Marttinen 6,644 hevosellaan Kuba, juoksuttajana Nienke de Wolff. Kolmanneksi tuli Inkeri Sävilammi 6,521 hevosella Ivanhoe, juoksuttajana Mervi Elg. Edellä mainitut kvaalasivat junioreiden 2*-kilpailuun.

Neljänneksi sijoittui Stiina Pajunen 6,449, hevosella Ivanhoe, juoksuttajana Mervi Elg. Viidenneksi sijoittui Siiri Lehtinen 6,266 hevosella Atterupgaards Marlene II, juoksuttajana Oona Pekkala.

Junioreiden 1* poikien luokan voitti norjalainen Max Tage Valdemar Överland pistein 6,653 hevosella C'est Moi, juoksuttajana Oona Pekkala.

Senioreiden 1* luokan voitti Lotta Antila pistein 5,825 hevosella Melba, juoksuttajana Silja Ahonen.

PDD1* luokan voittivat Elvi Tiihonen ja Tiitu Marttinen 6,669 hevosella Kuba, juoksuttajana Nienke De Wolff.

1* juniorijoukkueen voitti AG Team Fairytale pistein 5,426 hevosella Branke Sil juoksuttjan Anni Järvelä.

Kahden ja kolmen tähden luokat alkavat lauantaina ja jatkuu sunnuntaina.
Livelähetystä voi seurata CVI Finlandin IG-tilillä.