Kentän EM-nuoret, torstai

1.6.2010

Kansainvälistä kenttäratsastusta nuorten EM, CH-EU-YR-C, Pardubice, Tsekki, 3.8.

Kaksi suomalaista starttaa EM-kilpailussa

Kenttäratsastuksen nuorten (16-21-v) EM-kilpailussa Pardubicessä Tsekissä Suomea edustavat helsinkiläiset Martina Petersen-Jessen Navaronne ja Laura Seppälä Lotta. Joukkueen kolmas jäsen Sanna Siltakorpi Niinisalosta ei pääse starttaamaan hevosellaan Baro. Hevonen liikkui epäpuhtaasti saavuttuaan perille kilpailupaikalle ja odottaa eläinlääkärin tutkimusta. - Oire ei näytä vakavalta, mutta tähän kilpailuun Baro ei ehdi mukaan. Tiedämme enemmän myöhemmin tänään kun eläinlääkäri on tutkinut hevosen, kertoi Suomen joukkueen johtaja Seppo Laine. Oikealla Sanna ja Baro.

Nuorten EM-kilpailussa on mukana osallistujia 16 eri maasta. Heidän joukossaan on mestaruuttaan puolustava viime vuoden kultamitalisti, Saksan Marie-Louisa Mayer irlantilaisella tammallaan I'm No Angel. Yhdeksän maata kilpailee myös joukkuemitaleista.

Laura Seppälä ratsastaa koulukokeensa tänään ja Martina Petersen-Jessenin koulustartti on huomenna. Koulukoe päättyy perjantaina noin klo 14. Suomen joukkuetta johtaa Seppo Laine ja valmentaa Piia Pantsu. Yllä Laura ja Lotta. Alhaalla oikealla Martina ja Navaronne.

Kilpailun alustava aikataulu, kellonaika: Suomi
to 3.8. 10:00 koulukoe, joka jatkuu perjantaina
pe 4.8. koulukoe päättyy noin klo 14
la 5.8. 11:00 maastoestekoe
su 6.8. 10:00 III hevostarkastus
su 6.8. 15:00 rataestekoe
su 6.8. 17:30 palkintojen jako

Järjestäjän sivut:
http://www.pardubice-racecourse.cz

Kuvien copyright Marcus Westermark