Kouluratsastuksen Pohjola Tourin finaalipaikat ratkeavat Woikoskella

3.8.2022

Neljäs kouluratsastuksen Pohjola Tour-osakilpailu järjestetään viikonloppuna WHD Gårdin hevospalvelukeskuksessa Mäntyharjulla. Osakilpailu on viimeinen ennen lokakuussa Ypäjällä järjestettävää finaalia. Järjestäjänä toimii Woikoski Feeling, ja ratsukoita on ilmoittautunut lähes sata. Samalla kilpaillaan lapsiratsastajien sekä alle 25-vuotiaiden Suomen mestaruuksista.

Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir. Kuva SRL Tuuli Männistö

 

Tiedote Woikoski Feeling / SRL 

Ypäjän Pohjola Tour -finaaliin pääse jokaisen sarjan viisi eniten pisteitä kerännyttä ratsastajaa ja pistetilanteessa huomioidaan kolme parasta osakilpailun tulosta. Pohjola Grand Tourissa kilpaillaan jopa 1000, 750, 500, 300 ja 200 € palkinnoista. Finaalin voittaja on sarjan voittaja.

Pohjola Grand Tourin pistetilanteessa Nora Svensk on johdossa, toisena Jenni Linna ja kolmantena Susanna Therman. Toisessa osakilpailussa G-Star ratsullaan mukaan tullut Ville Vaurio on pistetilanteen neljäntenä. Therman ja Vaurio nähdään myös tulevana viikonloppuna Mäntyharjulla kilpailemassa.

 

Ville Vaurio ja G-Star, onnittelemassa Jorma Kainulainen. Kuva SRL Tuuli Männistö

 

Pohjola Small Tourin pistetilanteen johdossa on ylivoimaisesti Essi Hiidensalo, toisena Susanna Hyypiä sekä kolmantena Jessica Jokiranta. Hiidensalo on voittanut kaksi osakilpailua ja sijoittunut kerran toiseksi. Hiidensalo hakee Woikoskella kolmatta voittoa.

Pohjola Rising Star Tourin johdossa on Heidi Taipale, toisena Kaisa Pirinen ja kolmantena Oona Ylirautia. Taipale ja Pirinen kilpailevat sarjan voitosta Woikoskella.

 

Kaisa Pirinen ja Lauren. Kuva SRL Tuuli Männistö

 

Pohjola Finnhorse Tourin johdossa on viime vuoden tapaan Anna Kärkkäinen Kulta-ahon Kasimirilla. Toisena pistetilanteessa on Riitta Holopainen ja kolmantena Tiina Hyssänmäki. Heistä vain Hyssänmäki nähdään Woikoskella.

Tervetuloa seuraamaan kilpailuita paikan päälle! Kilpailuita voi myös seurata Haven livestä, jossa sunnuntaina selostajana toimii Teemu Ahtee.

Kilpailun aikataulu
Aikataulu tarkentuu ennen kilpailuja
Lauantai 6.8. Alkaa klo 9.00 Pohjola Rising Star Tour
Sunnuntai 7.8. Alkaa klo 9.00 Pohjola Small Tour Pohjola Finnhorse Tour Pohjola Grand Tour

Pohjola Tour – Road to Helsinki 2022
Pohjola Vakuutuksen tukemissa neljässä koulusarjassa kilpaillaan kolmella tasolla ja suomenhevosilla. - Pohjola Grand Tour – Intermediare A-II taso + finaali GP Kür - Pohjola Small Tour – PSG, Intermediare I-taso, finaali Intermediate I Kür - Pohjola Rising Star Tour – Vaativa B, finaali FEI Kür junioreille - Pohjola Finnhorse Tour – Helppo A, FEI WDCT B, Finaali SH mestaruus kür

Kouluratsastuksen kauden 2022 Pohjola-sarjojen osakilpailut
28.-29.5. DTT Spring Dressage at Stable Nova, Hyvinkää
17.–19.6. Hevosopisto, Ypäjä
30.-31.7. Laakson ratsastusstadion, Helsinki, Helsingin Ratsastajat
6.–7.8. WHD Gård, Woikoski
Finaali 7.–9.10. Hevosopisto, Ypäjä

Sarjakilpakilpailusäännöt: LINKKI
Sarjakilpailutilanne: LINKKI