Kyra ja Max toisella sijalla maailmancupissa

1.6.2010

Kansainvälistä kouluratsastusta, CDI-W Aarhus, Tanska 22.10.

Kyrklund ratsasti toiseksi maailmancupissa
Kyra Kyrklund ja Max sijoittuivat toiseksi kouluratsastuksen maailmancup-kauden avauskilpailussa Tanskan Aarhusissa. Voiton luokassa vei isäntämaan Andreas Helgstrand hevosella Blue Hors Don Schuffro prosentein 79,00. Kyra Kyrklund ja Maxin tulos oli 75,75 %.
 
- Olen oikein tyytyväinen Maxiin, mutta itse oli musiikkiani edellä laukkaohjelmassa. Tämähän oli vasta toinen kerta kun pääsimme esittämään tämän vapaaohjelman kilpailuradalla. Meille tuli pieni tahtirikko ensimmäisessä piaffipiruetissa, kun Max ilmeisesti kolhaisi toisella takajalallaan toista, saimme kuitenkin tehtyä liikkeen uudelleen virheettömästi. Laukkapiruetit olivat hienot ja vaihtosarjat puhtaat, sanoi Kyrklund. Hallissa oli edelleen todella lämmintä ja osa hevosista ei ollut aivan parhaimmillaan, hän jatkoi.

Kyra Kyrklund ei tähtää tällä kaudella maailmancupin finaaliin, vaan päätavoite Maxille on ensi kesän EM-kilpailu. - Kilpailen ennen joulua vielä kaksi kertaa. Ensin Stuttgartissa, jossa ei ole maailmancupin osakilpailua ja sitten Lontoossa, jossa jälleen on World Cup -osakilpailu, kertoi Kyrklund.

Tulokset
Luokka Grand Prix Kür, FEI World Cup -osakilpailu 15 lähti, 5 sijoittui
1) Blue Hors Don Schuffro / Andreas Helgstrand Tanska 79,00 %, 2) Max / Kyra  Kyrklund Suomi 75,75 %, 3) Hexagon's Ollright / Laurens van Lieren Hollanti 75,30 %,  4) Digby Nathalie Zu Sayn Wittgenstein Tanska 75,20  %, 5) IPS Krack C / Anky van Grunsven Hollanti 74,80