Kyra Kyrklund ja Max kolmansia Lontoossa 

1.6.2010

Kyra Kyrklund ratsasti myöhään tiistai-iltana kolmanneksi mustalla ruunallaan Max Lontoon kansainvälisten kouluratsastuskilpailujen Grand Prix -luokassa. - Olin eritäin tyytyväinen Maxin suoritukseen.  Hevonen teki rikkeettömän ohjelman, jossa oli hienot laukanvaihdot. Ensimmäisessä piaffessa Max kadotti hetkeksi koordinaationsa, mutta sai sen takaisin ja liike päättyi hyvin, kertoi tyytyväinen Kyrklund.

Lontoon vanha Olympia-halli on tunnelmallinen mutta hieman ahdas. - Verryttelyssä on vilskettä kun paikalla on paljon poneja ja joulunumeroihin osallistuvia ratsastajia. Max oli hieman jännittynyt verryttelyssä, mutta radalla se ei välitä siitä, että yleisö istuu niin lähellä, Kyrklund toteaa. Luokan voitti Hollannin Adelinde Cornelissen hevosellaan Parzival ennen isäntämaan ratsukkoa Laura Bechtolsheimer  - Mistral Hojris.

Myöhään keskiviikkoiltana Lontoossa on ohjelmassa maailmancupin osakilpailu, jossa ratsastetaan vapaaohjelma Grand Prix Kür. Kyrklund on teettänyt uuden musiikin tuttuun ohjelmaansa. Stuttgartissa Kyrklund ja Max sijoittuivat huippupistein toiseksi vapaaohjelmallaan Cabaret -musikaalin sävelin.  Nyt tilalla on musiikkia muun muassa filmistä The American Beauty ja Bittersweet Symphony.  - Koreografiaa en ole muuttanut, mutta haluan testata, miten tuomarit suhtautuvat toisenlaisen musiikin. Minulla ei itse asiassa ole vielä ollut mahdollisuutta ratsastaa ohjelmaa kokonaisuudessaan uuden musiikin tahdissa, joten illan kilpailu tulee olemaan aika jännittävä, Kyrklund toteaa hymyillen.  

Kuvassa Kyra ja Max keväällä 's-Hertogenboschissa maailmancupin finaalissa.

Tuloksia, kansainvälistä kouluratsastusta, CDI-W London,

16.12. FEI Grand Prix, 16 lähti - 8 sijoittui
1) Cornelissen, Adelinde NED - Parzival 75.750 %
2) Bechtolsheimer, Laura GBR - Mistral Hojris 74.875 %
3) Kyrklund, Kyra FIN  - Max 71.625 %
 
Lontoon kilpailujen tulospalvelu osoitteessa:
http://eventcontent.hippoonline.de/364/364zeitplanENG.htm?style=olympia