Kysely heinästä hevostalleille

11.4.2018


Heinänkäyttäjiä Korpikylän Kartanon Ratsastuskeskukssa, kuva SH.

Hyvä hevostallin omistaja,

opiskelen maatalousekonomiaa Helsingin yliopistossa maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Teen gradua aiheesta ”Hevosheinän tuottajien erilaistumiskeinot markkinoilla”. Opinnäytetyöni tarkoituksena on selvittää keinoja, joilla heinäntuottajat pystyvät erottumaan toisistaan paremmin ja kuinka he voivat paremmin vastata asiakkaidensa tarpeisiin. Aiempaa tutkimusta heinäntuotannosta on olemassa vain vähän, joten tämän tutkielman tuottama tieto on erittäin arvokasta koko alan kehittymisen kannalta. Lisäksi vastaamalla tähän kyselyyn te heinän ostajat voitte ilmaista anonyymisti mielipiteitänne ja toiveitanne, jotka välitetään valmiin tutkimuksen kautta heinäntuottajille.

Jotta voisin toteuttaa tutkimukseni, tarvitsen teidän, talliyrittäjien ja heinän ostajien, vastauksia oheisen kyselylomakkeen kysymyksiin. Jokainen vastaus on tärkeä, sillä mitä enemmän saan vastauksia kyselyyni, sitä luotettavampi ja hyödyllisempi tutkimuksesta tulee. Vastaukset ovat täysin anonyymejä, ja vastaukset analysoidaan tilastollisesti, jolloin yksittäisen vastauksen tietoja käytetään vain suurempiin kokonaisuuksiin eikä vastausten perusteella voi valmiista tutkimuksesta tunnistaa ketään.

Lomakkeen täyttäminen vie aikaa vapaan kommentoinnin määrästä riippuen noin 15-25 minuuttia. Kun olette vastanneet kyselyyn ja tallentaneet tietonne, niin lomake ohjaa teidät uudelle lomakkeelle, jolla voitte osallistua 100 € arvoisen Hankkijan lahjakortin arvontaan. Valmis tutkielma on vapaasti kaikkien saatavilla, ja samalla arvontalomakkeella voitte myös ilmaista halukkuutenne saada valmis tutkielma sähköpostiinne luettavaksi. Tutkielman on tarkoitus valmistua kesän aikana. Lomakkeiden tietoja ei yhdistetä toisiinsa, vaan vastaukset pysyvät koko ajan täysin anonyymeinä.

Vastausaikaa on keskiviikkoiltaan 18.4.2018 asti. Jos tunnet jonkun hevostallin omistajan, joka ei vielä ole saanut tätä kyselyä ja voisi olla kiinnostunut vastaamaan, niin lomakkeen linkkiä saa ilomielin jakaa myös heille. Mikäli lomakkeesta tai aiheesta herää kysymyksiä, vastaan niihin mielelläni. Sähköpostiosoitteeni on tiia.kuusela@helsinki.fi.

Kyselylomakkeen löydätte täältä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/88551/lomake.html

Yhteistyöstä jo etukäteen kiittäen,
Tiia Kuusela