Laura Airaksinen Hevosopisto Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi

1.3.2021

Hevosopisto Oy:n yhtiökokous järjestettiin maanantaina 1.3.2021 etäkokouksena. Kokouksen puheenjohtajana toimi professori Risto Nuolimaa. Kokouksessa esiteltiin toimitusjohtajan katsaus, vuoden 2020 tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus.

Hevosopisto Oy:n hallituksen uusi puheenjohtaja Laura Airaksinen, kuva Sonja Holma.


Yhtiökokous hyväksyi tilinpäätöksen vuodelta 2020. Yhtiökokous ei myöntänyt vastuuvapautta Hevosopisto Oy:n hallituksen puheenjohtajalle, hallituksen jäsenille eikä toimitusjohtajalle.

Hevosopisto Oy:n uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin KTM Laura Airaksinen. Hallituksen jäseniksi valittiin Anne Laitinen, Juha Lyyski, Kaisa Kähö, Jukka Matilainen, Petri Puhakainen, Jari Kesäniemi ja Jukka Koivisto.

”Suomen Ratsastajainliitto, kuten myös kaikki muut Hevosopiston osaomistajat, toivoo, että pääsemme nyt viemään Hevosopiston kehittämistä hyvässä yhteisymmärryksessä eteenpäin,” Ratsastajainliiton puheenjohtaja Marjukka Manninen sanoo.

”Hienoa, että saamme yhtiön puheenjohtajaksi Laura Airaksisen, joka tuntee hyvin Hevosopiston ja hevosalan sekä hänellä on vahva liiketoiminnan osaaminen ja kokemus palvelu- kuin kiinteistötoiminnan alalta, lisäksi hän on hallitusammattilainen”, Manninen jatkaa.